Namirnice pomoću kojih ćete izbrisati višak kilograma sa stomaka

by | oktobar 29, 2019

Skinuti salo sa stomaka nije nimalo lako. Osim promene režima ishrane koja je zaista neophodna, potrebno je i povećati fizičku aktivnost tokom dana. Ali postoje još neke cake koje možete primeniti tako da ovaj proces ubrzate. Za ovim trikovima ceo svet je poludeo, a ukoliko i vi počnete da ih primenjujete, shvatićete koliko su zapravo delotvorni.

KUMIN

Čudesni drevni začin koji je popularnost opravdao u čitavom svetu, u našoj zemlji je slabije poznat, ali ga ipak možete nabaviti u gotovo svakoj prodavnici „zdrave hrane”. Osim što neverovatnom brzinom oporavlja imuni sistem i ojačava ga i ubrzava metabolizam, takođe je odličan saveznik u borbi protiv kilograma.

Članak se nastavlja posle reklama

KAKO SE KORISTI

Jednostavno dodajte veoma malo ovog mističnog začina u bilo koje kuvano jelo. Kumin je jak začin prepoznatljive arome, pa budite oprezni pri korišćenju.

 

Članak se nastavlja posle reklama

SESI VODA

Članak se nastavlja posle reklama

Ovaj napitak postalo je hit u svetu pre nekoliko godina, a danas ga mnogi nutricionisti i blogeri širom sveta preporučuju kao sjajan detoks eliksir koji će vas istovremeno i osvežiti tokom letnjih vrućina.

KAKO SE KORISTI

Članak se nastavlja posle reklama

Za ovaj napitak biće vam potrebni sledeći sastojci:

– 8 čaša vode
– Manji koren svežeg đumbira
– 8 listića nane
– 1 krastavac
– 1 limun

Članak se nastavlja posle reklama

Sve sastojke oljuštite i isecite, nemojte cediti i pomešajte sa vodom. Napitak pripremajte uveče, a konzumirajte tokom celog narednog dana.

Pročitajte i…Detoksikacija vežbanjem: Fizičkom aktivnošću izbacite štetne toksine iz organizma

Članak se nastavlja posle reklama

ĐUMBIR I LIMUN

Odlična kombinacija koja će vam napuniti baterije, osvežiti vas na prirodan način, ubrzati metabolizam i pomoći u skidanju masnih naslaga. Đumbir ima i pantotensku kiselinu, odnosno vitamin B 15 koji ubrzava metabolizam, kao i niacin, vitamin B 3 koji smanjuje nivo lošeg holesterola i rizik od kardiovaskularnih oboljenja.

U kombinaciji sa limunom ovaj začin postaje vitaminska bomba, ali uspešno pomaže i u borbi protiv viška kilograma.

Članak se nastavlja posle reklama

KAKO SE KORISTI

Tokom letnjeg perioda najbolje bi bilo da napravite limunadu u koju ćete narendati očišćeni koren đumbira. Pikantni ukus i specifična aroma posebno će vam prijati tokom ovih vrelih dana.

Tagovi:

top