Dru Barimor otkrila detalje teškog detinjstva: Sa devet godina sam probala alkohol i marihuanu

by | maj 13, 2014

Dru Barimor otkrila je potresne detalje o svom teškom odrastanju. U novom intervjuu glumica, koja sa suprugom Vilom Kopelmanom ima kćerke Oliv i Frenki, izjavila je da nikome ne bi poželela detinjstvo kakvo je ona imala, te da se zato trudi da bude potpuno posvećena svojoj deci.

dru

„Biti majka je neverovatno, ali je to i naporan posao, koji traje ceo dan. Osećam kao da sam 99 odsto vremena posvećena bebi, a samo jedan posto imam za sebe. Ali, čak i tada osećam mnogo krivice što nisam sa svojom decom“, ispričala je ona za „Daily Mail“.

Članak se nastavlja posle reklama

„Pošto sam decu dobila dok sam se bližila četrdesetoj godini, a ne u dvadesetima ili tridesetima, morala sam da odrastem i da sama shvatim stvari koje nisam naučila od svojih roditelja dok sam bila mlađa“, dodala je ona.

Dru je rođena u porodici glumaca: njen deda Džon Barimor bio je legendarni glumac, kao i njeni roditelji. Njen otac Džon bio je alkoholičar i napustio je porodicu ubrzo nakon što je Dru rođena, a preminuo je 2004. godine. Njena majka Džejd redovno je izlazila sa kćerkom u noćne klubove tokom njenog detinjstva.

Sa šest godina Dru je dobila ulogu u filmu „E.T“ svog kuma Stivena Spilberga. Već tada je stekla svetsku popularnost, ali se iza preslatkog osmeha te devojčice krila mračna tajna. Jedina je zarađivala novac u svojoj porodici, već sa devet godina probala je marihuanu i alkohol, sa 13 je završila na rehabilitaciji, a sa 14 pokušala samoubistvo. Naredne godine, sud joj je odobrio nezavisnost od roditelja. Srećom, ta teška iskustva ona je uspela da iskoristi na najbolji mogući način, te je iz svega izašla snažnija i pozitivnija.

Članak se nastavlja posle reklama

„Nikada ne bih odgajala decu u tako rizičnom okruženju u kakvom sam ja odrastala. Kao majka želim da to uradim kako treba. Verovatno ne bih imala decu da se nisam skrasila, postala zrelija i upoznala pravu osobu. Moj suprug ima mnogo vrlina kao i njegova porodica. To je ono što me je privuklo. Veoma sam bliska sa njegovim roditeljima. Možda je to karma pošto sam ja imala loše roditelje“, zaključila je ona.

Autor: Life Content
Foto: Sipa

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: