Jestiva magla: Uživajte u omiljenim ukusima sa 0 kalorija! (VIDEO)

by | maj 27, 2014

Ako ste ikada poželeli da uživate u svojim omiljenim namirnicama, a da pritom ne unosite kalorije – sada je i to moguće! Mašina koja proizvodi jestivu maglu omogućava korisnicima upravo to.

hrana

Pomoću ove mašine, korisnici mogu da uživaju u svojim omiljenim ukusima hrane i pića, a da zapravo ne jedu, odnosno ne piju. Od čokolade, preko pite sa jabukama, slanine ili jastoga, sprava nazvana „jestiva magla“ proizvodi više od 200 različitih ukusa.

Članak se nastavlja posle reklama

Uređaj koristi ultrasoničnu vaporizaciju kako bi napravio mikroskopsku maglu različitih ukusa, koju korisnici unose kroz slamku.

Čudesnoj napravi verovatno će se najviše obradovati oni koji muku muče sa viškom kilograma, a ne žele da se odreknu svojih omiljenih namirnica. „Jestiva magla“ nudi i ukuse namirnica koje „pršte od kalorija“, kao što su tiramisu, puter… Tu je i magla sa ukusom kavijara, ali i sa ukusom žvakaće gume, raznih napitaka poput limunade, ruma, a ima i onih vrlo neobičnih – ukus bele sandalovine, drveta…

„Jestivu maglu“ napravila je kompanija Lick me I’m delicious. „Ova mašina igra se sa vašim umom, jer kada vaš mozak prepoznaje ukus hrane ili pića, očekujete da ta namirnica ili napitak budu u ustima„, objašnjava predstavnik kompanije.

Članak se nastavlja posle reklama

Mašina je pre svega zabavna, proizvodi zaista raznovrsne ukuse, a moguće je napraviti čak i ukus omiljene knjige ili čak vaše kose. I sve to, sa nula kalorija„.

„Jestiva magla“, za sada nije na prodaju, već se može samo iznajmiti.

Članak se nastavlja posle reklama

Ova kompanija specijalizovana je za pravljenje „uvrnute“ hrane, a trenutno radi na mašini koja će omogućiti koktelu da lebdi (?!), kao i na pravljenju „vodopada“ od bombona.

Članak se nastavlja posle reklama

Izvor: Mondo

Tagovi: