Dejvid Bekam: Obratite pažnju na moje kopačke, primetićete još jedno ime!

by | jul 17, 2011

Kažu da očevi imaju bolji odnos sa ćerkama. Ponosni tata – Dejvid Bekam sija od sreće posle rođenja Harper Seven. Takođe se odlično zabavljao na prijateljskom meču njegovog sadašnjeg tima – LA Galaksija i bivšeg – Real Madrida.

Iako je "kraljevski klub" lagano pobedio 4:1, pred oko 56.000 gledalaca u Los Anđelesu, Bekam nije skidao osmeh sa lica, a na kraju meča izgrlio se sa svim fudbalerima Reala.

Razlog za Bekamovu sreću je nedavno rođenje ćerkice, prve devojčice u njegovoj porodici, posle tri dečaka.

Članak se nastavlja posle reklama

U njeno ime, engleski fudbaler je dodao još jednu "šaru" na svoje kopačke. Naime, Bekam na kopačkama ima ušivena imena sve svoje dece, a sad je dodao i ime devojčice.

To je ponosno najavio pre meča, na svom Fejsbuk profilu: "Obratite pažnju na moje kopačke, koje ću nositi protiv Reala. Primetićete još jedno ime".

Članak se nastavlja posle reklama

Inače, prvi luksuzni poklon koji je dobila mala Harper Seven Bekam su specijalno za nju dizajnirana kolica koja koštaju skoro 1.000 evra. Kolica i torba koja ide uz njih biće u istim nijanasama u kojima je urađena soba u kojoj spava mala Harper, a ista ova firma radila je kolica i nosiljke za još neka poznata imena iz sveta šou biznisa.
Doduše, kolica će moći da isproba tek za šest meseci, jer su prilagođena bebama tek od tog uzrasta. Inače, ovo je samo jedan od poklona koje je dobila prva Bekamva ćerka. Vojvotkinja od Kembridža poslala je za malu Harper kašmirkso ćebe i papučice sa njenim inicijalima. Kako tvrde prijatelji poznatog para poklon od kraljevske porodice je bio veliki i u njemu su još neke stvari za bebu. Takođe, poklone su poslalii Selma Bler, Tom Kruz i Kejti Holms kao i Eva Mendez.
 

Tagovi: