Hju Hefner: Kristal me je sigurno ostavila zbog drugog!

by | jul 17, 2011

U prvom pojavljivanju u medijima posle otkazivanja svadbe, vremešni plejboj Hju Hefner priznao je da misli da ga je bivša verenica varala. Takođe, Hef tvrdi da je 60 godina mlađoj Kristal karijera bila bitnija od njega i da ga nije dovoljno volela.

Nakon što su se smirile strasti, vremešni Hju Hefner dobio je vremena da razmisli o svemu što mu se desilo. Ovaj 85-godišnji osnivač „Plejboja" tvrdi da nije mogao da predvidi raskid i mada je primećivao da nešto nije u redu u nedeljama koje su prethodile venčanju, nije mogao ni da zamisli da će se sve tako završiti.
Danas, Hefner je ubeđen da njegova bivša verenica i odbegla mlada Kristal Heris samo htela slavu koju joj je veza sa njim donela, kao i da nije isključeno da je u igri bio još neki muškarac.
„Siguran sam da je Kristal imala barem još jednog muškarca i mislim da je to bio jedan od razloga zbog kojih smo raskinuli veridbu", rekao je vremešni plejboj u prvom pojavljivanju na televiziji posle otkazivanja svadbe.
„Karijera joj je bila bitnija od mene i dok smo bili u Londonu, više je razmišljala o svom novom singlu nego o našoj vezi", dodao je Hef i zaključio da ga 25-godišnja Kristal jednostavno „nije dovoljno volela".
 

Članak se nastavlja posle reklama

 

Tagovi: