Viktorija Bekam se vraća u top formu

by | jul 20, 2011

Nakon porođaja, Viktorija Bekam je rešila da se što pre vrati na staru kilažu. Ona je angažovala ličnog trenera koji će joj pomoći da vrati figuru koju je imala pre porođaja.

Viktorija Bekam je angažovala ličnog trenera Trejsi Anderson, koja će joj pomoći da skine suvišne kilograme koje je nabacala tokom trudnoće. Trejsi je zaslužna za odličan izgled Madone, Gvinet Paltrou i Šeril Kol.

Članak se nastavlja posle reklama

Režim vežbanja jako je intenzivan i uključuje aktivno vežbanje i 30 minuta vožnje bicikla ili dva sata trčanja na dan i tako šest dana u nedelji. Trejsi skupo naplaćuje svoje usluge, tako da će Viktorija za 10 sati vežbanja platiti više od dve hiljade evra. Instruktorka obećava da se uz njenu pomoć mogu izgubiti kilogrami skupljeni u trudnoći za samo četiri do šest nedelja. Anderson je objasnila kako voli da radi s ženama koje ne vole aktivno vežbanje.

Sve se svede na to jesi li pravi radnik i daješ li 100 odsto od sebe. Volim da radim s ženama koje se ne boje rada. Znojenje u vrućoj sobi pojačava rezultate, rekla je Trejsi.
 

Tagovi: