Bekam ispunjava svaku Viktorijinu želju, pa čak i kuva!

by | jul 21, 2011

Slavni par Viktorija i Dejvid Bekam uselili su se u vilu Stivena Spilberga na kalifornijskoj obali, kako bi sa sinovima Bruklinom, Romeom i Kruzom, i ćerkicom Harper Seven, uživali u suncu i talasima. Ovo zadovoljstvo će poznatu porodicu koštati čak 150.000 dolara mesečno!

Iako poseduju dve vile – jednu u Engleskoj i jednu na Beverli Hilsu, Bekamovi nisu mogli da odole kada su čuli da je Spilbergova vila, vredna 40 miliona dolara, slobodna preko leta, prenosi Blic.

Čim je videla fotografije vile, Viktorija je rekla Dejvidu da je to savršeno mesto za odmor i oporavak od porođaja, rekao je izvor blizak paru.

Članak se nastavlja posle reklama

Izvor je otkrio da Viktorija uglavnom čuva ćerku Harper, rođenu pre 11 dana, dok Dejvid uči sinove da surfuju i uživa u plivanju sa njima, a društvo na plaži im pravi buldog Koko.

Međutim, ni Dejvid se nije u potpunosti prepustio zabavi. Ovaj ponosni tata se trudi da pomogne supruzi koliko god može, tako što kuva ručak za celu porodicu. Nedavno je na svoj "Fejsbuk" profil okačio fotografiju na kojoj stoji pored šporeta i meša rižoto.

Članak se nastavlja posle reklama

Ovo je nešto što sam spremio na brzinu. Nadam se da će se svima svideti i da niko neće ostati gladan. Domaći rižoto je inače pun pogodak, nadam se da će tako biti i ovaj put, napisao je Dejvid na svom profilu.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: