Šta su ove godine zahtevale najveće zvezde Exita

by | jul 7, 2014

Još tri dana ostalo je do početka najboljeg evropskog festivala „Exit“, a organizatori, osim tehničkom delu, moraju da se posvete i zahtevima izvođača. Svaka zvezda, specifična na svoj način, imala je različite prohteve, a neki su nas i iznenadili.

exit 1

Prvog dana festivala, u četvrtak, slušaćemo belgijanca Stromaea koji je neodlučan oko toga u čemu će nastupati. Zato je tražio hemijsko čišćenje za četiri kostima, a vreme i raspoloženje će odlučiti u kojem će izaći na binu.

Članak se nastavlja posle reklama

Legendarna pevačica Glorija Gejnor izgleda voli ukrase iz bakine škrinje, jer je naručila porculanski set za čaj sa cvetnim motivima. Još cveća tražila je i na peškirima. A, za ručak samo plodove mora i to čileanskog brancica i lososa na žaru.

„Exit“ će otvoriti Pet Shop Boys, koji će na binu izaći iz čak šest različitih prostorija, jer su tražili baš takav bekstejdž. U njemu će biti dosta zelenila i biljaka. Na rajder listi su i humus, špansko crno vino i kvalitetan francuski šampanjac. A, kao poseban zahtev, jesu različite vrste pita. Organizatori će im poslužiti i burek.

Novi dobitnik sedmice na lotou možda budu članovi benda Rudimental, koji su tražili tiket nacionalne igre na sreću. Oni izgleda obožavaju muziku, pa će u bekstejdžu imati i CD plejer. Uz, naravno, dosta alkohola.

Članak se nastavlja posle reklama

Festival će zatvoriti bend Hurts, a oni imaju najzanimljiviju rajder listu. Kokice, kokosova voda, vodka, džin i lokalno pivo su ono čime će se momci zagrevati za nastup. Interesantno je to što su tražili i uramljene slike Monike Beluči i Majka Tajsona. Uz to su na listi i deset pakovanja žvaka. A, da li će damama deliti ruže ili je to samo deo nastupa, ne znamo, jer su tražili 24 dugačke bele ruže.

Foto: Promo

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: