Anđelina Džoli i Bred Pit doputovali na Sarajevo Film Festival

by | jul 30, 2011

Anđelina Džoli i Bred Pit došli su u Sarajevo. Već se danima nagađalo da bi slavna glumica mogla da bude gošća iznenađenja, a danas je to potvrđeno na službenoj stranici festivala. S njom je, takođe nenajavljeno, došao i njen nevenčani suprug Bred Pit.

Anđlina je kao specijalna gošća došla na svečanu ceremoniju zatvaranja festivala gde će joj biti uručena specijalna nagrada, Počasno srce Sarajeva u Narodnom pozorištu. Svečana ceremonija zatvaranja počinje u 20 sati. Portal „Sarajevo X-com“ javlja da će Anđelina i Bred na crvenom tepihu biti oko 19.45.
Ostaju samo nekoliko sati
Anđelina je time ispunila davno dato obećanje da će jednom doći na sarajevski festival pa je doletela privatnim avionom iz Londona gde je juče viđena u šetnji sa svojim blizancima. Bosanski mediji pišu da je slavni par sletio oko 17.30 sati. Par nije prošao kroz terminal, već su odmah izašli na platformu gde ih je čekao automobil. Očekuje se da će Bred i Anđelina ostati vrlo kratko, jer već u 21.30 imaju let sa Sarajevskog aerodroma.
Film o ratu u Bosni kreće u distribuciju prije Božića
Jedna od članica žirija 17. SFF-a je i mlada glumica Zana Marjanović koja ima glavnu ulogu u Anđelininom filmu "In The Land od Blood and Honey". Radnja filma izazvala je prilične kontroverze, jer govori o ljubavi Srbina i Bošnjakinje koji su bili u vezi do početka rata te o njihovom odnosu za vreme rata. Anđelinin rediteljski prvijenac trebao bi da krene u distribuciju 23. decembra.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Tagovi: