Linda Evanđelista traži mesečnu alimentaciju od 46.000 dolara

by | avgust 3, 2011

Mučna sudska bitka odvija se između supermodela i francuskog bogataša. Od supruga Selme Hajek, milijardera Fransoa Henrija Pinoa s kojim ima sina Augustina, Linda Evanđelista traži mesečnu alimentaciju od 46.000 dolara…

Nedavno su tabloidi objavili da je otac Augustina, četvorogodišnjeg sina Linde Evangeliste, Fransoa Henri Pino bogataš, francuski milijarder i suprug glumice Salme Hajek. Linda dosad nije javno otkrila ko je otac njenog deteta, a veruje se da su Evanđelista i Pino dete začeli dok su on i Selma imali kraći raskid. Barem je to službena verzija na kojoj insistira Selma. Ali, kako se pokazalo, Fransoa Henri ne pomaže Lindi u podizanju sina u novčanom smislu, tako da je Linda pravdu zatražila na sudu.

Članak se nastavlja posle reklama

“New York Post” otkriva detalje: Linda traži 46.000 dolara mesečno za alimentaciju. Nije jeftino biti supermodel i samohrana majka! Glamurozna Linda Evanđelista juče je došla na ročište porodičnog suda na Menhetnu i zatražila 46.000 dolara mesečno, što se smatra dosada najvećim zahtevom za alimentaciju zatraženim na tom sudu.

Fransoa Henri Pino je prvi čovek konglomerata koji je vlasnik luksuznih brandova Gucci, Yves St. Laurent i Bottega Veneta. Dosad svom četvorogodišnjem sinu nije dao ni penija. Istovremeno, trogodišnju ćerku Valentinu, koju ima u braku sa Selmom Hajek, razmazio je luksuzom. Pino troši mesečno 50.000 dolara na devojčicu, kazao je na sudu Vilijam Beslou, advokat Linde Evanđeliste. "Većina iznosa koje Evangelista traži pokriće troškove dadilja koje moraju da budu angažovane ceo dan, te naoružanog vozača jer to, navodno, mora da ima sin samohrane majke i milijardera", rekao je advokat.

Ali, Pino, čija je porodica teška 11,5 milijardi dolara, bori se svim sredstvima da ne plati taj iznos. Linda traži i 80.000 dolara godišnje za dadilju, što je izazvalo Pinovog advokata da se požali sudu: ‘Svedočila je da želi da ima dadilju 24 sata dnevno jer ne želi da bude sama s detetom. Gospođica Evanđrlista ima više od osam miliona dolara , a samo prošle godine je zaradila 1,8 miliona.’

Članak se nastavlja posle reklama

Sudija je odmah odbacio mesečni iznos od 7.500 dolara, koliko je Evanđelista tražila za putne troškove, ali je imao razumevanja za troškove osiguranja i dadilje: "Razumljivo je da Evanđelista želi još jednu odraslu osobu – dadilju koja joj može pomoći, a razumljiva je i njena briga za sigurnost deteta."

‘Koliko sati nedeljno radite’, pitao je sudija slavnog modela. ‘Kad ne radim, radim na svom izgledu. Moram da idem u teretanu, na tretmane uljem i slično, ali kada radim to zna da bude i 16 sati u kontinuitetu", odgovorila je slavna manekenka.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Tagovi: