Penelope Kruz i Havijer Bardem uživaju sa sinom na moru

by | avgust 5, 2011

Penelope Kruz i Havijer Bardem sa svojim sinom Leom uživaju na odmoru u južnoj Italiji. Vreme provode u kupanju, šetnji i porodičnim igrama. Novopečena mama izgleda nikad bolje u kupaćem kostimu, a Havijer se trudi da usliši sve želje svog mezimca i supruge.

Iako se porodila pre samo sedam meseci, i zagazila u 38 godinu, lepa glumica izgleda nikad bolje bez trunke šminke i u kupaćem kostimu, a srećnija je nego ikad jer je uz nju voljeni suprug i kolega, Havijer Bardem koji joj u svemu pomaže. Par najviše vremena provodi sa sinčićem Leom.

Članak se nastavlja posle reklama

Posle vikenda provedenog u Kosta Bravi, gde su im društvo pravili glumičin brat Eduardo i njegova nova izabranica Eva Longorija, tročlana porodica se zaputila u jedno mirno mesto u južnoj Italiji gde u idili i tišini provodi svoj odmor, pošto su i Penelope i Havijer u poslednje vreme dosta radili.
Penelope je do pre nekoliko dana boravila u Rimu, gde je snimala novi film Vudija Alena “Bop Decameron”, posle čega je došlo vreme za zasluženi odmor. Glumačko bračni par, koji se venčao u julu prošle godine na Bahamima, svaki slobodan trenutak provodi sa sinom, i trude se da mu usliše svaku želju.
 

Tagovi: