Top PET komada koje mora da ima svaka žena

by | avgust 12, 2011

Moda je prolazna i upravo zbog toga važno je kupovati pametno. Koliko vam se puta dogodilo da nešto što ste kupili prošle sezone ove više ne želite ni da pogledate? Upravo zbog toga donosimo top 5 komada s kojima nećete pogrešiti, a možete ih nositi na razne načine i za razne prilike.
Klasične farmerke
Svaka žena u svom ormaru skriva barem jedan par farmerki. Ako ste ljubitelj trendova i preferirate uske ili široke modele razmišljajte malo šire i nabavite klasičan ravan kroj plavih farmerki koji je idealan za sve prilike, ali i za sve tipove ženskog tela. Ovaj komotan i ležeran kroj savršeno se uklapa u poslovni, elegantni ili seksi look i možete ga nositi uz štikle, patike ili japanke.

Platnena torba
Nose je tinejdžerke, trendsetterke i mame i savršen je modni dodatak koji i najjednostavniju kombinaciju može da osvežiti i podići na viši modni nivo. Jednobojne ili šarene, male ili velike, s platnenom torbom ne možete pogrešiti.
Tanki kaiš
Ako još niste svakako sebi nabavite ovakav modni dodatak u bilo kojoj boji jer tanki kaiš spašava život. Ovaj sitan detalj može široku mušku košulju ili tuniku da pretvori u seksi i trendi modni komad ili pak začini jednostavnu, usku haljinu. Ali postoji pravilo: kaiš zakopčajte na jednu rupicu šire od uobičajenog jer on mora komotno i ležerno da obgrli vaš struk.
Tunika – haljina
Ovaj komad koji možete da nabavite u raznim bojama i materijalima, odgovara svim tipovima žena, a možete ga nositi u svim prilikama. Začinite letnji look i nosite je na plažu, obogatite je tankim kaišem oko struka i nosite je kao haljinu ili pak ostavite da ležerno pada uz dobar par farmerki ili već spomenutih ravnih pantalona. S tunikom ne možete pogrešiti.
Platforme
Iako sve žene obožavaju štikle to ne znači da vole da ih nose. Želite li izdužiti figuru radije odaberite komotne platforme u kojima je mnogo lakše hodati, pa čak i potrčati. Osim što su ovogodišnji hit sezone platforme će nas dočekati i ove jeseni i to u obliku cipela i čizmi. Za one koje ne vole visine, pronađite svoje mini platforme koje su povišene svega tri do četiri centimetara i pravi su spas za vašu kičmu.
 

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: