OAZA KRALJICE VENČANICA: Pogledajte stakleni dom Vere Vang

by | avgust 18, 2011

Kraljica venčanica Vera Vang svoje dizajnerske sposobnosti usmerila je i na preuređenje raskošne kuće koja se nalazi u Los Anđelesu.
Kuća Vere Vang i njezinog supruga Arthura Bekera, koji se bavi građevinom i preuzetništvom, koštala je oko 20 miliona dolara, a zatražila je savete o uređenju od poznatog dekoratera kuća slavnih Stiva Hermana.

Raskošna kuća smeštena je na brežuljku kod Beverli Hilsa, a izgrađena je većinom od staklenih stena pa se gotovo iz svake prostorije može uživati u prirodi i predivnom pogledu na grad.
Na prostranom imanju, osim prizemne kuće, nalaze se bazeni i garaža za dva automobila. Kuća ima četiri spavaće sobe i isto toliko kupatila. Unutrašnji deo povezan je staklenim stenama sa spoljašnje strane, tako da u svakom trenutku dvorište i veliki dnevni boravak mogu da postanu jedan prostor.

Članak se nastavlja posle reklama

Pored kamina i velike plazme, dnevni boravak ima visoke stropove, a sve su prostorije zajedno s nameštajem uređene u smirujućim i svetlim tonovima koji vizualno još više otvaraju i povećavaju prostor. Uz moderan bazen, nalazi se i spa oaza, a ostale detalje u kojima uživa porodica Vere Vang možete videti na fotografijama.

Članak se nastavlja posle reklama

Članak se nastavlja posle reklama

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: