Karla Bruni: Brak sa Sarkozijem je kao rokenrol

by | septembar 27, 2011

Kao jedan od razloga zašto se udala za Nikolu Sarkozija, Prva dama Francuske navela je da ju je osvojilo njegovo poznavanje botanike, koje je pokazao prilikom šetnje s njom po bašti Jelisejske palate.

Prva dama Francuske Karla Bruni-Sarkozi rekla je u jednom od retklh intervjua koje je dala, da ju je njen suprug, francuski predsednik Nikola Sarkozi “očarao neverovatnim poznavanjem botanike“. “On zna sve latinske nazive za cveće“, rekla je Bruni u intervjuu Bi-Bi-Siju.“Zaista sam bila impresionirana…šetali smo kroz baštu kod Jelisejskih polja, a on mi je pričao detalje o lalama i ružama i tada sam pomislila u sebi: ‘Moram se udati za ovog čoveka. On je predsednik, a takođe zna sve o cveću, to je neverovatno“’, dodala je ona.
Bruni (43), koja bi trebalo da se porodi krajem oktobra, rekla je da ne želi da priča o svojoj trudnoći, jer je sujeverna.
"Nema mnogo šta da se kaže. Tolike žene su trudne i rađaju decu i to nije interesantno Francuzima. Za mene je to, međutim, velika novost ali istovremeno i nešto veoma banalno", rekla je ona.

Članak se nastavlja posle reklama

Kako će ovo biti prvi put da u Jelisejskoj palati bude bebe, Bruni priznaje da je to značajna promena za Francusku. "Mislim da moderan svet ulazi u Francusku, što i nije tako loše", rekla je ona. Bivša manekenka i pevačica rekla je da je brak sa predsednikom kao “rok end rol“.
"Svakodnevno menjati svoj život je zaista rokenrol. Većina ne bi mogla da podnese ovu promenu", rekla je ona ali je dodala da ona i Sarkozi imaju drugačiji "rokenrol" život.
"Ja sam veoma tiha i vodim tih život. Volim mir i tišinu i usamljenost. A njegov raspored je toliko haotičan da pokušavamo večeri da zadržimo za sebe", rekla je ona.
Na pitanje šta će raditi kada prestane da bude prva dama Francuske, Bruni odgovara: "Vratiću se turnejama".
"Sviranje gitare i turneje mi baš nedostaju. Moj život iz snova je da imam puno radno vreme i da budem sa porodicom. Znate već, uobičajeni snovi koje svi imaju", rekla je Karla Bruni Sarkozi.
Na pitanje šta će njen suprug raditi posle mesta predsednika ona odgovara: "Radiće dok ne umre. On je takav tip muškarca. On nije depresivan niti lenj. Imao je mnogo poslova pre ovog. Nakon što se ovako brinuo o Francuskoj, mislim da može da radi apsolutno svaki posao".
Sarkozi se oženio Karlom Bruni 2008. godine, manje od godinu dana od dolaska na mesto francuskog predsednika. Bivša manekenka ima sina iz prethodne veze, a Sarkozi tri sina iz dva prethodna braka.
 

Tagovi: