Hju Džekmen: Put do roditeljstva bio je dug i bolan

by | septembar 27, 2011

Australijski glumac Hju Džekmen retko govori o svojoj supruzi i deci, ali ovaj put otvorio je dušu i otkrio kako je prošao bolan put dok konačno nije postao tata. Naime, glumac i njegova supruga Debora Li imaju dvoje usvojene dece – 11-godišnjeg Oskara i 7-godišnju Avu.

– Nije bilo lako prihvatiti činjenicu da ne možemo da imamo decu. Debora i ja smo uložili puno truda da postanemo roditelji na prirodan način, ali nismo uspeli. Bio sam razočaran, besan, nisam želeo to da prihvatim. Kad nam nije pomogla ni veštačka oplodnja, odlučili smo se za usvajanje – priznao je glumac u intervjuu za australijski “Herald Sun”. Džekmen i njegova 13 godina starija supruga u braku su 15 godina, a nakon dva Deborina spontana pobačaja par je odlučio da usvoji decu.

Članak se nastavlja posle reklama

Kad smo počeli proces usvajanja, sve negativne emocije su nestale. O svojoj deci ne mislim kao o usvojenoj, jer ona su naša! Deb i ja verujemo u sudbinu, ništa se na svetu ne događa bez razloga, ovo je bio naš put da postanemo roditelji i danas smo jako srećni što smo postali mama i tata na ovakav način – kaže 42-godišnji Džekmen.
Danas živimo lep porodičan život, imamo i mi uspona i padova, nije ni kod na sve bajkovito, ali smo srećni i jako se volimo – zaključio je glumac.


 

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: