Vodimo vas na film „Ta luda ljubav“

by | septembar 28, 2011

Distrubuterska kuća “Tuck” poklanja vam 2×2 ulaznice za sutrašnju projekciju (četvrtak, 30.09.) filma „Ta luda ljuba” u bioskopu „Tuckwood Cineplex“ (Kneza Miloša 7, Beograd) sa početkom u 19.45. Budite brzi i javite se na broj 011- 3810 – 810

SINOPSIS: U četrdeset i nekoj, uzorni Kal Viver (Stiv Karel) živi život iz snova – dobar posao, divna deca i brak sa svojom devojkom iz gimnazijskih dana. Međutim, kada Kal sazna da ga je žena Emili (Džulijen Mur) varala i da želi razvod, njegov “savršen život” se brzo okreće naopačke. Još gore, u današnjem svetu neženja, Kal, koji godinama nije izlazio sa devojkama, je sinonim za smotanka. Sada nesrećnog Kala, koji provodi noći sam u baru, uzima u zaštitu zgodni zavodnik od tridesetak godina Džejkob Palmer (Rajan Gosling). Želeći da mu pomogne da preboli ženu i počne novi život, Džejkob otvara Kalu oči za brojne mogućnosti koje su pred njim: koketne žene, muška pića i stil odevanja koji se ne može naći na bazarima. Kal i Emili nisu jedini koji traže ljubav na pogrešnim mestima. Kalov 13-godišnji sin Robi je lud za svojom 17-godišnjom bebisiterkom, Džesikom, koja je tajno zaljubljena u Kala. Međutim, uprkos Kalovom preobražaju i brojnim osvajanjima, jedina stvar koja ne može da se promeni je njegovo srce, koje ga izgleda vodi tamo odakle je i počeo.

Članak se nastavlja posle reklama

O PRODUKCIJI:
Bilo da ste sredovečni bračni par na ivici razvoda, par u nekim dvadesetim-tridesetim, prepun strasti, tinejdžer koji se po prvi put zaljubljuje, ljubav će vas naterati da radite lude, blesave stvari.
Stiv Karel, jedan od glavnih glumaca u filmu izjavio je: “Godine obično označavaju zrelost, ali to nije uvek slučaj kada je u pitanju ljubav. Ovo je sjajna priča , jer prati tri ljubavne priče, tri generacije. Meni je bilo interesantno da istražujem razlike u tim romansama i to što bez obzira na godine, nemamo sve odgovore kada je ljubav u pitanju. Ponekad je iznenađujuće koliko stvari možemo da naučimo od naše dece”.
Karelov lik je Kal Viver, čovek kome se na samom početku filma život raspada, bez upozorenja, kada mu supruga saopštava da želi razvod. On pokušava da ponovo stane na noge, lutajući, kada dobija neočekivanu i neobičnu pomoć. Mladi i lepi ženskaroš, Džejkob Palmer, nudi mu rešenje problema.
Rajan Gosling, koji tumači lik neodoljivog zavodnika napominje: “Jedna od stvari zbog kojih sam uživao radeći na ovom filmu je rad sa Stivenom. On se potpuno predaje, ima savršen tajming i veoma je nesebičan u poslu”.
Jedan od reditelja filma Ta luda ljubav, Glen Fikara izjavio je: “Ovo je priča o čoveku koji prolazi krizu srednjih godina, a domino efekat pogađa sve oko njega”.
Veliki izazov za rediteljski duo jeste i sama, neiscrpna tema ljubavi, koja se može ispričati na bezbroj načina i koja se može pojaviti u najrazličitijim oblicima.
“Ljubav je virtuelna. Za mnoge ljude ona je najvažnija i najvrednija stvar za koju se treba boriti. Ali, u isto vrene, ljubav je i izvor komedije, što smo mi i osetili kada smo pročitali scenario”, nastavio je drugi reditelj, Džon Rekua.

Članak se nastavlja posle reklama

Džulijen Mur, jedna od glavnih glumica u filmu ističe da je svaka priča u ovom filmu, uključujući i sam razvod, doprinela da ovo bude moderan film, u kome će publika moći da se prepozna.
“Mislim da ljudi idu u bioskop, kako bi mogli da gledaju sebe, posebno kada je ovaj žanr u pitanju. Želimo da se smejemo, da se zaljubljujemo, ali, s obzirom na to kakvi su brakovi danas, potpuno je prirodno da se predstavi i ova strana veze. Odnosi u porodici su se zakomplikovali. Dopada mi se što ovaj film nije tradicionalna romantična komedija. Ovo je film koji istražuje sve aspekte ljubavi”. Uprkos napetosti koja je vladala među njihovim likovima, Džulijen je uživala u radu sa Karelom: “Ne samo da sam uživala u radu, već sam se smejala. On je fantastičan partner koji uvek ume da pogodi pravu stvar”.
Film "Ta luda ljubav" će vas nasmejati, oraspoložiti, naterati da se zapitate, ali iznad svega podsetiti da slavite ljubav.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: