Glamurozni launch party BiH izdanja magazina „Grazia“ sa pogledom na celo Sarajevo!

by | septembar 29, 2011

U sredu 28. 09. u Bosamal City Centru u Sarajevu je održana promocija modnog magazina GRAZIA, koji se prvi put pojavljuje na tržištu BiH.

GRAZIA je italijanski ženski modni magazin s tradicijom dugom preko 70 godina, a prva GRAZIA štampana je daleke 1938. godine. GRAZIA brend prepoznale su i druge zemlje, pa se tako ovaj magazin izdaje već godinama u Francuskoj, Velikoj Britaniji, Australiji, Kini, Portugalu, Japanu, Grčkoj, Bugarskoj, Srbiji, Indiji, Nemačkoj, Hrvatskoj, Holandiji…

Članak se nastavlja posle reklama

Party je održan na poslednjem spratu "Bosmala" sa fascinantnim pogledom na celo Sarajevo. Pojavila su se i mnoga poznata lice iz bh. javnog života među kojima su mnogi čvrsto vezani za svet mode. Na predstavljanju magazina govorili su i Dragana Anđić – GRAZIA International Brand Manager za Europu iz kompanije "Mondadori" i Robert Čoban predsednik „Color Press Grupe“ , koja je izdavač magazina GRAZIA u regionu. Na promociji služile odlične talijanske poslastice a DJ je takođe puštao italijansku muziku. Urednik magazina GRAZIA u BiH Dejan Ešpek najavio je magazin koji će pratiti i kreirati modne trendove, kao i savete za uređenje doma, lifestyle teme i pregršt drugih zanimljivosti.


Članak se nastavlja posle reklama

Članak se nastavlja posle reklama

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: