Kejt i Pipa Midlton obične, a veoma poznate devojke

by | oktobar 11, 2011

Svi obožavaoci Kejt i Pipe Midlton mogu da se raduju. Autori američke dokumentarne emisije "Istinita Holivudska priča" su najavli da će snimiti specijal o tome kako su, Kejt i Pipa zapravo dve devojke iz komšiluka koje su pritom rođene sestre, postale poznate i veoma uspešne.

– Vojvotkinja od Kembridža i Pipa će ispričati priču o tome kako su uspele da usmere svu svetsku javnost na ono što im se dešava otkako su Kejt zaljubila u prinaca Vilijama – navodi se u saopštenju autora emisije.
Kejt i Pipa su uvek bili neverovatno bliske – rekla je autor kraljevske priče Klaudija Džozef, koja je bila intervjuisana za specijal. – Možete videti toplinu između njih, oni provode zajedno mnogo vremena. Kada su Kejt i princ Vilijam raskinuli na neko vreme, Pipa je bila ta koja ju je tešila i o njihovom odnosu se konstantno priča.
Međutim, dušebrižnici i dalje komentarišu čudno vaspitanje dve sestre, ali to kako su od običnih devojaka postale najpopularnije ličnosti u Velikoj Britaniji. Od dana kada je princ Vilijam počeo da joj se udvara Kejt Midlton je postala ikona. Njena porodica, a posebno sestra Pipa su doživeli da danas svi paparaci i novinari bukvalno trče za njima gde god da se pojave. Njihov život pre i posle kraljevskog venčanja nije više isti.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Tagovi: