Hajdi Klum: Narandžasti brkovi za seksi mamu

by | oktobar 13, 2011

Noć veštica je tradicija koju praktikuju Amerikanci, a iako je nismo preuezeli sviđa nam se još jedna prilika u godini kada možemo da ukrasimo dom, oprobamo se u izradi jela i slastkiša od bundeva i što je najvažnije razveselimo najmlađe članove porodice. Upravo to je i bila zamisao vodiljke i top modela Hajdi Klum kada je pristala da pozira okružena bundevama.

Baš kao i svaki svoj posao lepa Hajdi je i ovaj odradila s velikim osmehom. Majka četvoro dece i jedna od najbolje plaćenih manekenki na svetu umesto dizajnerskih cipela i laka za kosu u ruke je ovaj put uzela bundeve.

Članak se nastavlja posle reklama

Hajdi je pozirala na "Mr. Bones Pumpkin Patch" sajmu na Beverli Hilsu kako bi podsetila da svaka porodica mora da potraži svoju savršenu bundevvu kojoj će pokloniti smešno ili strašno lice i ukrasiti svoj trem ili dom za Noć veštica 31. oktobra. Odevena u helanke s trendi printom, sivu tuniku i jednostavne sportske čizme Hajdi je uživala u odličnoj atmosferi na snimanju te se poigrala s već izrezbarenim bundevama i rado pozirala s brkovima i kapicom narandžaste boje.
 

Tagovi: