Poput sirene: Ketrin Zita Džons zasenila 700 gostiju

by | oktobar 17, 2011

Čini se da glumica Ketrin Zita Džons ovih dana ne može da pogreši. Nakon što je nedavno zasijala u kratkoj haljini boje vina, ponovo je zabljesnula, ovaj put u dugačkoj srebrnoj haljini.

Na humanitarnoj večeri održanoj u studiju "Sony Pictures" u Kaliforniji među 700 gostiju najviše se isticala upravo glumica obučena poput prave holivudske dive. U duboko dekoltiranoj svetlucavoj haljini izgledala je bajkovito, poput sirene. Kosu je pletenicom podigla u visok rep, a decentan make up odlično se uklopio u luksuznu kreaciju. Majkl Daglas došao je u crnom odelu, uz koje je odabrao srebrnu kravatu da bi se modno uskladio sa suprugom.

Članak se nastavlja posle reklama

Među uzvanicima te su večeri bili još En Hetavej, Angela Lansberi i Metju Morison, a prikupljao se novac za “Motion Pictures” i “Television Fund”. Domaćica večeri bila je lepa Katrin, a skupljeno je million dolara.

‘Presrećna sam jer već šest godina okupljamo najveće izvođače s Broadveja i Holivuda i podržavamo Motion Picture & Television Fund’, izjavila je glumica.

Članak se nastavlja posle reklama

Novac prikupljen te večeri ići će za plaćanje zdravstvenog i socijalnog osiguranja za 60.000 članova zabavne industrije.
 

Tagovi: