Uradi sama: Jastučnice bez igle i konca

by | januar 12, 2015

Najjednostavniji način da osvežite vaš dnevni boravak, a da ne kupujete nov nameštaj, jeste da ga ukrasite novim/starim jastucima.

uradi sama jastucnice

Foto: freedigitalphotos.net, africa

Kako biste uživali u svakom trenutku, neophodni su vam jastuci koji će svaki kauč ili fotelju učiniti udobnijom. Ne morate da kupujete nove jastuke – iskoristite stare i ukrasite ih unikatnim jastučnicama.

Članak se nastavlja posle reklama

Pronašli smo video tutorijal kako lako i jednostavno možete sami da napravite jastučnice u obliku mašne. Nisu vam neophodni igla i konac. Sve što vam treba je materijal kojim želite da ukrasite jastuke i malo lepka.

Ovo može svako! Pogledajte kako da napravite ukrasne jastučnice, korak po korak:

Članak se nastavlja posle reklama

Osim praktičnosti, jastuci imaju i dekorativnu ulogu. Oni svojim oblikom, veličinom a ponajviše bojama, i materijalom koji ih prekrivaju, daju pečat svakom enterijeru.

Oni će ulepšati i stari kauč ili fotelju, a svaki ambijent učiniti prijatnijim i udobnijim.

SAVET +

Članak se nastavlja posle reklama

Uskladite boje jastuka s bojom posteljine, zavesa i ostalim bojama u prostoriji. U slučaju imate jednobojan minimalistički nameštaj odlučite se za jastuke s printom.

Jastuci ne moraju da budu sastavni deo samo dnevnog boravka ili spavaće sobe. Osvežite izgled predsoblja, balkona, ili baštenske garniture.

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: