Osvežite seksualni život ovim pozama

by | februar 3, 2015

Seks je divan i svi uživamo u njemu. Ali, ponekad možemo upasti u rutinu, a seks nam postati malo dosadan. Tada je pravi trenutak da počnemo da eksperimentišemo sa pozama.

Foto: FreeDigitalPhotos, imagerymajestic

Foto: FreeDigitalPhotos, imagerymajestic

Začinite vaš seksualni život i iznenadite ga nečim novim. Prijaće vam, a zadovoljstvo za oboje je zagarantovano.

Članak se nastavlja posle reklama

U fotelji

Sedite na ivicu fotelje i nogama obgrlite partnera koji kleči ispred vas. Kako bi on mogao što dublje da uđe, a time i užitak za oboje bio veći, neka se rukama pridržava za naslon ili rukohvat fotelje.

Makaze

Članak se nastavlja posle reklama

Ova poza je veoma intimna, a suština je da vi legnete na leđa, a partner u polusedećem položaju jednu nogu podvuče ispod vaše butine. Drugu nogu treba da prebaci preko vaše druge butine. U ovoj pozi oboje učestvujete ritmičkim kretanjem. Pokušajte da stisnete mišiće butina što jače kako bi pozu učinile još uzbudljivijom.

Drugačija misionarska poza

Članak se nastavlja posle reklama

Razlika između najčešće misionarske i ove malo drugačije je u tome što je položaj nogu zamenjen. Žena leži na leđima sa skupljenim nogama, a muškarac je iznad nje sa raširenim. Ova poza će prijati oboma, jer je ulazak mnogo uži nego u standardnoj misionarskoj, pa je time i nadražaj jači. Muškarac će morate više da se potrudi od vas, pa budite spremne na malo znoja.

Ples u krilu

Članak se nastavlja posle reklama

U ovoj pozi vi kontrolišete ritam i tempo seksa. On treba da sedne na fotelju ili krevet, a vi ga zajašite i pomerajte se gore – dole. Oslonite se sa obe noge na krevet ili jednu spustite na pod, kako ne biste pale i povredile se. Možete isprobati i drugu verziju ove poze. Okrenite leđa partneru i radite isto kao i u prethodnoj. Na ovaj način se jače stimuliše G tačka, pa je i uživanje veće.

Bermudski trougao

Članak se nastavlja posle reklama

I u ovoj pozi ste vi gore i kontrolišete situaciju. Zajašite partnera, ali mu okrenite leđa. Možete klečati ili čučati, izaberite šta vam je udobnije. Jedino na šta trebate obratiti pažnju je da se ne nagnete previše unapred jer to njemu može biti nezgodno. Takođe, dok se vi krećete gore – dole, on vas može maziti po celom telu i stimulisati klitoris.

Tagovi: