Zaboravite na gladovanje: Mršavite poput Bijonse

by | mart 12, 2015

Pevačica Bijonse izgleda savršeno šta god da obuče, a za njeno divno telo zaslužan je korigovani režim ishrane.

Foto: Splash

Foto: Splash

Zaboravite na gladovanje i bezuspešne dijete, poslušajte savet popularne Bijonse i uz poseban režim ishrane za samo 22 dana imaćete telo iz snova.

Bijonse i njen trener Mark Borhes osnovali su kompaniju „22 Days Nutrition“ koja se bavi dostavljanjem veganskih jela, jer veruju da je 22 dana sasvim dobar period da se prestane sa lošim navikama u ishrani.

Pošto nam je Bijonsina kompanija daleko, moramo da se oslonimo na ono što je nama dostupno, a danas vam predstavljamo njen program kojim održava liniju.

Članak se nastavlja posle reklama

Bez GMO proizvoda

Trudite se da kupujete i konzumirate što prirodniju hranu. Raspitajte se na pijaci ko proizvodi povrće i voće i od njih kupujte. Jedite što češće kupus, sočivo, testeninu sa povrćem, pirinač sa karijem i povrćem.

Bez mesa

Članak se nastavlja posle reklama

Bijonse nije oduvek bila protivnik mesa, biljnoj ishrani priklonila se tek 2013. godine kada je zajedno sa svojim suprugom isprobala ovu dijetu od 22 dana i uvidela odlične rezultate. Od tada se trudi da u svoju ishranu uvrsti što više povrća i voća. Dakle, dok traje dijeta zaboravite na meso i mesne prerađevine.

Važna su vlakna

Članak se nastavlja posle reklama

Bijonsin režim ishrane isključuje sve namirnice životinjskog porekla, tako da osim što ne jede meso, ne konzumira ni mleko, jogurt, sir i jaja. Uz ovakvu ishranu, bogatu vlaknima, preporučuje se dodatno unošenje vitaminskih i mineralnih dodataka ishrani kako biste nadoknadili sve one nedostatke koje biljna ishrana sama po sebi ima.

Isprobajte ovu dijetu, pa ako vam se dopadne možete je koristiti stalno, a i ako ne, bar ćete probati i znati da li možete bez mesa. Kako god bilo, treba da znate da veganska dijeta služi kao prevencija kod bolesti srca i krvnih sudova, a pošto je bogata vlaknima utiče na regulaciju probave i pomaže u snižavanju holesterola.

Tagovi: