Vitni Hjuston ucenjivana zbog lezbejske afere?

by | jun 8, 2015

Pre 23 godine, slavnu pevačicu neko je ucenjivao tvrdjnama da zna sve o njenom burnom ljubavnom životu, pa tako i o lezbejskim iskustvima.

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Sve ovo navedeno je u novoj knjizi o Vitninom životu, „Vitni i Bobi Kristina: Smrtonosna cena slave„, autora Iana Halperina.

Članak se nastavlja posle reklama

Tako on piše da je jedan advokat 1992. od Vitni tražio da mu plati 250 hiljada dolara. U suprotnom, u javnosti će objaviti intimne detalje o njenim ljubavnim vezama. U to vreme, pevačica se navodno viđala sa Robin Kraford, a njen otac Džon uspeo je sve da zataška.

Ovo je potvrdio i Vitnin bivši telohranitelj Kevin Amons, koji je ispričao da mu je Džon Hjuston nudio novac da preti Krafordovoj nakon raskida, iz straha da ona ne odluči da javno progovori o romansi.

Nakon Vitnine smrti, oglasila se i Robin, koja je imala samo reči hvale za pevačicu, i koja je govorila da su njih dve bile bliske, ali nije pominjala da je između njih bilo nešto više od prijateljstva.

Članak se nastavlja posle reklama

Vitni Hjuston, poznata po nežnim baladama kao i zavisnosti od droge, pronađena je mrtva 2012. godine u kadi hotela na Beverli Hilsu. Imala je 48 godina. Nadležni su rekli da se slučajno udavila u kadi zbog srčanih problema nakon što je konzumirala kokain.

Tagovi: