Manekenka naporno trenira svakog dana, ali ne želi da bude mršavica

by | jul 10, 2015

Iako joj ceo svet zavidi na raskošnim oblinama i figuri peščanog sata, Keli Bruk, priznala je da se predhodnih godina, ipak nije bila tako disciplinovana kada je ishrana u pitanju.

Foto: Guliver/Splash

Foto: Guliver/Splash

Da bi ponovo dovela liniju u redu, tridesetpetogodišnja manekenka počela je redovno da vežba, čak pet puta nedeljo i promenila je način ishrane. Njen izbor bio je popularna Atkinsova dijeta. Iako je uspela da za četiri meseca smrša četiri kilograma, a obim struka smanji za sedam centimetara, engleska glumica i model kaže da ne želi da bude mršava.

Članak se nastavlja posle reklama

Volim svoje obline, želim da imam atletsku građu i da budem jaka. Ne želim da budem mršava, tvrdi Keli.

Foto: Guliver/Splash

Foto: Guliver/Splash

Kada je njen trening u pitanju, Keli priznaje da mnogo vremena provodi u teretani i da nekoliko puta nedeljno diže tegove. Kada želi da se odmori, manekekenka najčešće bira bazen i plivanje. Nov, zdraviji način života, učinio je da se Keli oseća bolje, ali njeni fanovi su se uplašili da bi dijeta i naporni treninzi mogli da učijne da njihova mezimica izgubi obline po kojima je pozanta. Iapak, Keli uverava da do toga neće doći.

Članak se nastavlja posle reklama

Moja koža sija, osećam da sam zdravija nego ikad, a još uvek imajm obline. Ne bih mogla da tražijm bolje rezultate, kaže Keli.

Tagovi: