Ispunite mu san: Ove četiri stvari neverovatno uzbuđuju muškarca

by | avgust 17, 2015

Četiri jednostavne stavke su u stanju da vašeg muškarca bace u oblake. Uvrstite ove aktivnosti u spavaću sobu i bićete zadovoljni…

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

Muškarci često ističu kako su vrlo jednostavna bića, posebno kada je u pitanju seks. Zbog toga su na veoma jednostavan način saopštili šta ih „pali“ u krevetu.

Članak se nastavlja posle reklama

Prljavi govor
Momci su otkrili kako nipošto nije potrebno pričati mnogo i o baš svemu što se događa, ali uveravaju kako nekoliko prostih reči mogu učiniti mnogo. Takođe, spremni su da poštuju granicu koju odredi njihova partnerka. „Jače“, „mokra“, „ovo je tako dobro“ i slične fraze biće sasvim dovoljne. Takođe, mole za što manje „kliničkih“ izraza.

Preuzimanje kontrole
Ima nešto jako seksi u ženi koja zna preuzeti kontrolu i to pritom ne mora biti ništa komplikovano. Iniciranje seksa, vezanje, naređivanje gde i kako i slično je ono što ih jako pali.

Iznenađenja
Ono što takođe žele je i da ih sa vremena na vreme devojke iznenade sa nekom novom pozom, igračkom ili neobičnim mestom.

Članak se nastavlja posle reklama

Gledanje
Muškarci ne skrivaju da su vizuelni tipovi pa ih itekako pali kada im žene omoguće dobar pogled na akciju, u koju spada i ona solo akcija. Još ako im je tokom toga sve ostalo zabranjeno…

Tagovi: