Žena godine: Lejdi Gaga ima važnu poruku za ceo svet

by | decembar 12, 2015

Poznata pevačica, Lejdi Gaga primila je Bilbordovo priznanje za ženu godine i tom prilikom izvela pesmu „Til It Happens To You“ praćenu emotivnim govorom.

Foto: Gulliver/Splashnews

Foto: Gulliver/Splashnews

Naime, pevačica je otvoreno progovorila o svom životu i karijeri, ali i o tome kako je silovana kao vrlo mlada. Povodom toga, javno je iznela još detalja kako bi pomogla svima koji se nađu u takvoj situaciji i podstakla na razmišljanje.

Članak se nastavlja posle reklama

„Jedina osoba koja ti može pomoći u toj situaciji jesi ti sam. Mi možemo da iscelimo svoje telo, to je komplikovan proces… nisam nikome pričala o svom silovanju punih sedam godina. Nisam to mogla da prihvatim i krivila sam sebe, mislila sam da je to bila moja krivica s obzirom na to kako se oblačim i zato što sam provokativna kao osoba. To me je potpuno promenilo, promenilo je moje misli i moje telo“, otkrila je pevačica u intervjuu za TalkTalk.

Inače, pevačica se ove godine bavila humanitarnim radom u okviru svoje fondacije putem koje pomaže zlostavljanim mladim ljudima.

„Želela bih da ovu priliku danas iskoristim za širenje poruke mladim ljudima, da ih podstaknem da podignu svoj glas“, kazala je Gaga izvodeći pesmu „Til It Happens To You.

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: