Novogodišnji gala koncert: Antonia Bennett & Vojvođanski simfonijski orkestar

by | decembar 24, 2015

Antonia Bennett i Vojvođanski simfonijski orkestar, u produkciji “Firchie Think Tank Studio”, pod dirigentskom palicom Aleksandra Kojića održaće, 27. decembra u Sinagogi, novogodišnji gala koncert sa početkom u 20 časova.

antonia

Antonia Bennett, ćerka legendarnog pevača Tony Bennett-a nastupa rame uz rame sa svojim ocem od kada je prohodala. Najranije nastupe podelila je sa Rosemary Clooney, Count Basie, Regis Plilbin, Don Rickles-om a odrasla je pored Frank Sinatre, Dean Martina i Genne Kelley-a. Bilo je neizbežno da će naslediti pasiju za umetnošću. Poslednje decade ima, kakon sama kaže, posebnu čast da nastupa pored svog oca širom sveta.

Članak se nastavlja posle reklama

Nastupa kao solista u najpoznatijim dvoranama sveta: Radio City Music Hall, Hollywood Bowl, naUmbria Jazz Festivalu, Newport Jazz festivalu, Greek Theatre, Royal Albert Hall u Lomdonu I Ceasars Palace u Las Vegasu.

Pohadala je i nastupila u Lee Strasberg Institutu a završila je čuveni Berklee College Of Music u Bostonu. Njeno poslednje izdanje “Embrace Me” producirano od Holly Knight sadrži klasike kao što su “Embraceable You” i “The Man I Love” snimljene u intimnom trio formatu.

Specijalno za ovu priliku sa Antoniom nastupa čuveni pijanista Christian Jacob u pratnji naših jazz majstora Fedora Ruškuca na kontrabasu i Predraga Milutinovića na bubnjevima.

Članak se nastavlja posle reklama

Karte za gala koncert se kupuju u Muzičkoj Omladini Novog Sada u Katoličkoj Porti ili on-line na sajtu www.muzickaomladina.org

Cene ulaznica:
PARTER sredina i CENTRALNA galerija: 2.000,00 dinara
PARTER sa strane levo i desno: 1.800,00 dinara

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: