Voleli bi da ih zaboravimo: Najskrivenije tajne poznatih ličnosti

by | decembar 24, 2015

Možda živite u ubeđenju da o vašim omiljenim slavnim ličnostima znate baš sve, ali i oni imaju svoje strogo čuvane tajne. Pa ipak, razne priče iz njihove prošlosti došle su do javnosti ili od strane drugih ljudi, ili su ih pak i sami priznali.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Sa druge strane, tu su i one tajne koje poznate ličnosti nikada nisu javno potvrdile, ali su one ipak opšte poznate. Predstavljamo vam samo neke od najskrivenijih tajni holivudskih zvezda…

Članak se nastavlja posle reklama
Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Bred Pit
Slavni holivudski glumac pre uspešne karijere radio je kao nosač, vozač i kostimirana maskota u restoranu El Pollo Loco. Pored toga, on se prijavio i da bude lični asistent
Tomu Racinu tokom osamdesetih godina prošlog veka. Tom je tada, naime, pisao popularne TV sapunice i tražio je glumca koji bi mu „šetao psa kada mu zatreba, prekucavao tekst scenarija…“ Bred je želeo da s epoveže s bitnim ljudima u Holivudu i poslao je svoju biografiju. „Pojavio se dečak. Bio je sladak i pun energije. Rekao je da je glumac. Zaposlio sam ga i postali smo dobri prijatelji. Živeo je kod mene u sobi za poslugu. Postao mi je jako dobar prijatelj, a moji roditelji su ga voleli“, ispričao je Racina jednom prilikom.

Šta kriju druge slavne ličnosti pogledajte na sledećim stranama… 

Članak se nastavlja posle reklama

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Šarliz Teron
Zanosna glumica bila je svedok smrti svog rođenog oca. Filmska diva, koja je tvrdila da je njen otac poginuo u saobraćajnom udesu, priznala je da je njena majka ubila oca na njene oči. Njen otac bio je alkoholičar i stalno je maltretirao nju i njenu majku, a kobne večeri, kada je glumica imala 15 godina, došao je kući pod dejstvom alkohola i napao njenu majku koja ga je ubila u samoodbrani.

Članak se nastavlja posle reklama
Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Britni Spirs
Prema pisanjima pojedinih medija pop pevačica u svojoj vili ima „seksi sobu“, puput one koju poseduje i Kristijan Grej iz velikog hita „Pedeset nijansi siva“. U njenoj „seksi sobi“ nalaze se, navodno, razna seksualna pobit bičeva i krznenih lisica, a na plafon je postavljeno veliko ogledalo za dodatni užitak, dok su ormari u ovoj prostoriji puni izazovne garderobe i donjeg veša. 

Članak se nastavlja posle reklama
Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Koko Šanel
Verovali ili ne, ali kraljica stila i elegancije u mladosti je kako pojedini izvori tvrde radila kao doušnik za nemačke obaveštajce tokom Drugog svetskog rata. Teoriju o tome da je radila kao nacistički špijun razvio je Hal Vonan u knjizi „Sleeping With The Enemy“, ali ona nikada nije dokazana. Kako se u knjizi navodi, ona se nadala da će u zamenu za špijuniranje izdejstvovati oslobađanje jednog rođaka iz nemačkog logora. U to vreme ona je bila zaljubljena u nemačkog oficira i nacističkog agenta barona Hansa Gintera fon Dinklagea zvanog „Špac“ sa kojim je održavala dugu vezu.

Članak se nastavlja posle reklama
Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Tom Kruz
Mnoge zanima da li je istina da Sajentološka crkva ima toliko veliki uticaj na poznatog holivudskog glumca, kao što se priča. Zbog svojih religijskih uverenja, Tom je, navodno, potpuno zapostavio svoju ćerku Suri, nakon što se razveo od supruge Kejti Holms. Do razvoda braka došlo je, kako se pisalo, upravo zbog strogih pravila ove crkve, koje glumica nije želela da poštoje, odnosno, plašila se da će crkva kontrolisati njeno dete, zbog čega je odlučila da okonča brak. Poslednji izveštaji stranih medija tvrde da Kruz nije video ćerku više od godinu dana, jer mu crkva brani da bude u kontaktu sa ljudima koji nisu njihovi članovi. Sve ove navode glumac nikada nije potvrdio, ali ni kategorično demantovao. 

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Članak se nastavlja posle reklama

Opra Vinfri
Poznata voditeljka i najuspešnija i najbogatija žena Amerike, u mladosti je bila veoma buntovna i problematična. Ona je, naime, u svojoj trinaestoj godini pokrala ušteđevinu svoje majke, a sa samo 14 godina je rodila dete. Mališan, nažalost nije dugo poživeo, a Opra je ovu tajnu dugo krila i nikada više nije poželela da bude majka. Na kraju, ipak se saznalo za nju kada je postala uspešna i slavna, a Opra je izjavila da nikada nije saznala ko je ustvari bio otac njenog preminulog deteta. 

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Arnold Švarceneger
Dok je bio u braku sa Marijom Šrajver, slavni glumac dobio je dete sa sobaricom koja je radila u njihovom porodičnom domu, a sa kojom je imao kratku aferu tokom devedesetih godina prošlog veka. Nakon 15 godina, njihova tajna je razotkrivena, Švarceneger je javno priznao da je otac deteta, a nakon toga usledio je razvod braka. Do njegovog priznanja došlo je zato što je bivša pomoćnica i majka njihovog sina pretila poznatom glumcu da će tabloidima prodati priču o njihovoj vezi. Kako se tada pisalo, on je saznao za dete kada je mališan imao samo godinu dana i redovno im je finansijski pomagao i na taj način „kupovao“ njeno ćutanje. Međutim, kao što vidimo, ona je na kraju ipak rešila da se sazna prava istina. 

Članak se nastavlja posle reklama
Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Kloi Kardašijan
Godinama unazad svetski tabloidi pišu o tome da Kloi nije ćerka pokojnog Roberta Kardašijana. To tvrdi i njegova bivša supruga Elen Pirson, koja je izjavila da je u periodu pre smrti on bio svestan toga, ali da je Kloi ipak čitavog života tretirao kao da je njegova ćerka. Čini se da se Kloi ne uzrujava zbog ovakvih navoda, i ove vesti prihvata s osmehom, jer je, kako kaže, oguglala na stalne polemike oko toga ko je njen tata i da joj se od toliko očeva vrti u glavi.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Članak se nastavlja posle reklama

Lejdi Gaga
Pevačica je oduvek javno podržavala ljude koji su preživeli seksualno zlostavljanje, ili maltretiranje bilo koje vrste. a prošle godine je otkrila i razlog toga, priznavši da je i sama bila žrtva. U jednom intervjuu kontroverzna pevačica ispričala je da su njenu želju za uspehom iskoristili razni ljudi iz muzičke industrije, koji su je u nekoliko navrata zlostavljali. „Nisam htela da pričam o tome, niti da priznam da se to desilo, čak ni samoj sebi. Godinama sam išla na terapiju zbog toga. Sada mogu da pređem preko tih trauma, ali tada sam bila kao senka same sebe. Išla sam u katoličku školu, onda su razne stvari počele da se dešavaju, i kao da nisam znala šta to znači. Mislila sam – ovako se ponašaju odrasli, ovo je šoubiznis,“ rekla je pevačica koja nije želela da oda identitet silovatelja.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Vitni Hjuston
Diva anđeoskog glasa, Vitni Hjuston, osramoćena je deset godina nakon što je otpevala američku himnu na Super boulu 1991. godine, jer se saznalo da je pevala na plej-bek. Ovo saznanje izazvalo je burne reakcije javnosti, budući da je Vitni bila poznata kao neko sa savršenim glasovnim mogućnostima, a kritičari su ovaj nastup do tada nazivali jednim od najboljih nastupa uživo ikada.

Tagovi: