Slavne dame koje su se borile sa neplodnošću

by | februar 18, 2016

Stručnjaci kažu da je neplodnost bolest modernog društva i nastaje zbog izloženosti stresu, lošim životnim navikama, zagađenoj okolini, ali i činjenici da se parovi sve češće u kasnijim godinama odlučuju za potomstvo.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Kada dođe do nekog problema, dobra stvar može biti to što je većina informacija dostupna na internetu. Možete da istražite svaku opciju i saznate informacije koje lekar možda nije stigao da vam kaže.

Članak se nastavlja posle reklama

Mnoge holivudske glumice i pevačice su borile sa neplodnoščupobedile je i sada uživaju u majčinstvu.

A photo posted by Seka Aleksic (seka_aleksic) on

Seka Aleksić

Pre samo nekoliko dana, javnost je iznenadila vest, da je Seka Aleksić konačno u blaženom stanju – dugoočekivanom. Slavna pevačica i njen suprug Veljko su više od pet godina u braku, te su isti vremenski period radili na ostvarivanju roditeljstva. Da se podsetimo – Godine 2011. izgubila je bebu spontanim pobačajem, a lekari su ustanovili da se radilo o vanmateričnoj trudnoći.

Članak se nastavlja posle reklama

 

A photo posted by Mariah Carey (mariahcarey) on

Maraja Keri

Članak se nastavlja posle reklama

Nakon spontanog pobačaja, poznata pevačica krenula je na lečenje neplodnosti. Kako je i sama istakla, svaki mesec bila je na terapiji progesteronom, a kad je zatrudnela, na terapiji je bila još deset nedelja kako bi zadržala trudnoću jer je bilo rizika za ponovni pobačaj.

Koje su se još slavne dame borile sa neplodnošću pogledajte OVDE

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: