Ekskluzivno: Enrike Iglesijas nastupa u Beogradu!

by | mart 3, 2016

Latino zvezda Enrike Iglesijas nastupiće u beogradskoj Kombank areni 10. maja, u okviru svoje aktuelne svetske turneje „Sex and Love“.

Foto: Guliver/Splash

Foto: Guliver/Splash

Multitalentovani i višestruko nagrađivani umetnik koji se, pored bogate muzičke karijere, dokazao i kao uspešni tekstopisac, producent, plesač i glumac, prodao je preko 100 miliona albuma širom sveta a prestižan magazine Bilbord „krunisao“ ga je sa čak dve laskave titule: „kralj plesa“ i „Kralj latino popa“! Jedan je od retkih izvođača koji se može pohvaliti višemilionskom bazom fanova i sa preko milijardu pregleda samo jedne pesme na jutjubu „Bailando“.

Članak se nastavlja posle reklama
Foto: PR

Foto: PR

U susret prazniku žena, u prodaji će se od sutra, petka 4. marta naći ulaznice po promotivnim cenama zaključno do 8. marta! Promotivne cene ulaznica su 2990, 3300, 3500, 4200, 4500, 5400 dinara i biće dostupne na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Šoping centra i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs. Kako bi svi zainteresovani iskoristili ovu specijalnu ponudu ulaznica, blagajna Kombank Arene radiće izuzetno i u nedelju, 6. marta kao i blagajna u „Ušće“ Šoping centru.
Ulaznice za koncert Enrika Iglesiasa u Beogradu, najniže su na celoj njegovoj svetskoj turneji!

Tagovi: