Na čukaričkoj roštiljijadi pojedeno 75 kilograma majoneza i kečapa

by | maj 18, 2016

Preko 75 kilograma majoneza i kečapa potrošilo se na 7. Čukaričkoj roštiljijadi, održanoj na piknik terenu Ade Ciganlije, na kojoj je učestvovalo 80 takmičarskih ekipa iz svih krajeva Srbije.

Foto: PR

Foto: PR

U okviru Čukaričke roštiljijade ove godine ispečeno je čak 500kg mesa. Kompanija Dijamant je postala tradicionalni prijatelj ove manifestacije jer ćevapi, pljeskavice, šnicle, kobasice na žaru, baš kao ni povrće i salate nemaju imali potpun ukus bez majoneza i kečapa.

Dokaz za to jeste da je potrošeno više od 75kg ovih proizvoda. Od majoneza se tražilo baš sve, od Classic majoneza pa do raznih ukusa Premium linije: slaninice, limuna, jogurta i mladog luka, a krompirići i meso sa roštilja nisu se jeli pre nego što je stigao kečap.

Uvek je dobra odluka provesti vikend sa prijateljima i porodicom u prirodi i druženju, a uz dobru hranu je još bolje.

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: