Sok od tri sastojka koji uspešno topi kilograme

by | maj 24, 2016

Smućkajte ga svakoga dana i ne morate da mislite na višak kilograma…

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Gubitak kilograma je proces tokom kojeg je potrebno uzeti u obzir niz faktora. Osim fizičke aktivnosti i kontrolisane ishrane, koja nikako ne uključuje gladovanje, u ovom procesu mogu da vam pomognu i mali nutricionistički trikovi kakvim se služe i poznate holivudske lepotice.

Pročitajte i… Sok za kojim luduje Holivud: Topi kilograme i jača imunitet

Jedan od njih je i sok od tri sastojka koji delotvorno smanjuje osećaj gladi, čisti telo od toksina, ubrzava metabolizam, daje energiju i pomaže telu da izbaci višak masnoća.

Članak se nastavlja posle reklama

Koji sastojci su vam potrebni i kako da napravite i koristite ovaj sok pogledajte na sledećim stranama… 

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Sastojci:
– 1 šolja soka od svežeg grejpa
– 2 kašičice jabukovog sirćeta
– 1 kašičica meda

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i… Moćna namirnica: Šta sve leči grejpfrut + recepti

Priprema:
1. Sastojke ubacite u blender ili činiju za mućenje
2. Sve dobro izmešajte dok se sastojci u potpunosti ne povežu
3. Sok popijte pre svakog jačeg obroka (ručka i/ili večere)
4. Postupak ponavljajte svaki dan sedam dana, pa napravite pauzu od 7 dana, a onda ponovite postupak.
5. Ukoliko ne podnosite gorčinu grejpa, svaki drugi dan ga zamenite sokom od sveže narandže.

Članak se nastavlja posle reklama

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Saveti:
– Tokom mesec dana iz ishrane potpuno izbacite prženu i masnu hranu i smanjite konzumaciju crvenog mesa.
– Uz obroke izbegavajte hleb, ali možete da pojedete krišku tostiranog integralnog hleba za doručak.
– Dezerte i slatkiše svedite na minimum, a želju utolite tamnom čokoladom.
– Od tečnosti pijte mnogo vode i rashlađenog zelenog čaja, a potpuno izbacite voćne sokove i gazirana pića.

Pročitajte i… Prolećna detoksikacija: Top 15 namirnica za čišćenje organizma

Tagovi: