Novak i Jelena obožavaju ove kolače bez brašna i šećera. I mi imamo recept za njih!

by | oktobar 13, 2016

Jelena i Novak Đoković već su nas navikli na to da od nje možemo da očekujemo ništa što nije dobro – novak je najbolji u svom poslu, Jelena takođe, a oboje nas uče kako život treba da izgleda, sa svim njegovim pratećim momentima.

Osim što su upućeni jedan na drugog i na svoje porodice, mnogo vrmena, želje i znanja unose i u to da drugima pokažu na koji način treba živeti. Fizička i mentalna aktivnost koju Novak već godinama unazad propagira, postala je sastavni deo mnogih budućih profesionalaca, ali ne samo u sportu.

Mnogi mu se dive na smirenosti koju je dostigao upražnjavajući jogu i meditaciju, ali i na povezanosti sa prirodom, koju u poslednje vereme nesebično ističe.

Takođe, njegova ishrana stavljena je u prvi plan, pa iako su mladi, Jelena i Novak uvek iskoriste priliku da objasne zbog čega i kako se oni hrane.

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i… Domaćice poludele za njima: Čokoladne kuglice od 4 sastojka gotove očas posla!

Kliknite na sledeću stranicu…

Članak se nastavlja posle reklama

Članak se nastavlja posle reklama

U moru predivnih recepata koje Novakova supruga objavljuje na svom profilu na Instagramu, našao se i jedan slatkiš. Izgleda neverovatno, a verujemo i da je fantastičnog ukusa.

Sudeći prema postu na ovoj društvenoj mreži, Jelena je receptom oduševljena, pa se nadamo da je ukus Nole već isprobao.

Recept

Potrebno je:

– 200 g kakao putera
– 2 kašike kokosovog ulja
– 150 g kakao praha
– 3 kašike javorovog sirupa
– 1 kašičica lecitina
– prstohvat soli

Članak se nastavlja posle reklama

Za sloj od bele čokolade potrebno je:

– 100 g kakao putera
– 1 kašika kokosovog ulja
– 3 kašike javorovog sirupa
– 1 kašičica lecitina

Pročitajte i… Slatkiš za sva vaša čula: Banana punjena džemom kojoj nećete odoleti

Na narednoj fotografiji nalazi se način detaljne pripreme ovog najsavršenijeg deserta bez jaja i brašna:

Članak se nastavlja posle reklama

[yop_poll id=“328″]

Tagovi: