Ova Beograđanka ima sjajan odgovor na pitanje „Zbog čega dati otkaz“?

by | novembar 8, 2016

Može li se danas solidno zarađivati bez čuvenog osmočasovnog sedenja u kancelariji? Bez šefova, bez rokova, bez pritiska, panike i frke, u udobnosti svog doma? Može li se danas dobro živeti dok radimo ono što zaista volimo? Iskustvo ove Beograđanka pokazuje veliko „DA“! 

Mlada Jelena Karakaš proslavila se na nebu internet zajednice kao modna i lifestyle blogerka – ona stoji iza divnog bloga Ko ne voli cipele sa kog nas svakodnevno uveseljava šarenim i lepim fotografijama i inspirativnim postovima. 

Članak se nastavlja posle reklama

Lepa plavuša dugo je plivala i u novinarskim vodama u nizu časopisa uređujući stranice posvećene modi, lepoti i poznatima. Ona je bila i urednik tema u jednom popularnom modnom magazinu, ali čini se da je rešila da postane sama svoj „gazda“ i da otkaz. Bilo kako bilo, njen tvit u tom duhu nas je silno zabavio. 

Pročitajte i… Zorana se već nedeljama ne odvaja od ovih patika. Nosi ih u svakoj prilici i božanstvene su!

Članak se nastavlja posle reklama

Upravo tim povodom na Tviteru je ova mlada Beograđanka objavila kratku i neverovatno simpatičnu kompilaciju fotografija koje jasno daju odgovor na pitanje „zašto si dala otkaz“.

Sigurni smo da ste bar jednom bili u situaciji da vas je neko pitao zašto ste doneli odluku da napustite neki posao, a nama se čini da je ovo sjajan odgovor!

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i… I Selma i Severina nose ove cipele, ali mi ipak mislimo da su precenjene. Šta vi kažete?

 

A photo posted by Jelena Karakas (@jelenakarakas) on

Članak se nastavlja posle reklama

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

 

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: