Potaž od graška sa francuskim pecivom!
Važno je da s vremena na vreme pojedemo obrok na kašiku i okrepimo svoj organizam, zato smo za vas danas pripremili recept za ukusni potaž od graška.
Sastojci:
250 g graška
pola glavice karfiola
1/4 crvenog luka
Članak se nastavlja posle reklama
čen belog luka
peršun,
so, biber
Članak se nastavlja posle reklama
maslinovo ulje
Priprema:
Članak se nastavlja posle reklama
Na malo maslinovog ulja prodinstajte crni i beli luk. Zatim nalijte vodom i dodajte grašak i karfiol. Kuvajte oko 10 minuta. Kada povrće bude gotovo ispasirajte ga u blenderu i zalinite po ukusu. Dekorišite peršunom ili svežom nanom! Preporuka: servirajte sa francuskim pecivom sa makom!
Pročitati i … #beleškeizkuhinje: Supa za doručak? Obavezno probajte a evo i zašto…
Foto: Pixabey