Zavirite u bajkovitu kuću u kojoj je nekada živela Paris Hilton

by | januar 10, 2012

Svi obožavatelji milijarderke Paris Hilton mogu bar na kratko da okuse čari bogataškog života te da iznajme njen bivši dom na obroncima Holivud Hilsa. A cena je 16 hiljada dolara mesečno.

U stan na Holivud Hilsu u kojem je nekada živela, slavna milijarderka Paris Hilton svojevremeno je pustila i kamere za potrebe snimanja emisije „MTV Cribs“, te je ponosno paradirajući pred kamerama gledaocima priuštila pogled na svoja čak tri ormara, od kojih je jedan bio namenjen samo cipelama. U kući, koji se nalazi u North Kings Roadu, Paris je boravila i za vreme problema sa zakonom, kada je bila osuđena na 23 dana kućnog pritvora. Ubrzo nakon toga, u želji za novim početkom, Paris je bajkovitu kuću prodala, a novi vlasnici odlučili su da je iznajme.

Članak se nastavlja posle reklama

Enterijer kuće dizajniran je u stilu pravog holivudskog glamura, a kuća je odlična za stanare koji vole da prave zabave, bilo one unutar kuće ili u dvorištu na otvorenom. Unutrašnjost kuće uređena je brojnim visećim lusterima, slikama Paris Hilton, bogatim zavesama, ogledalima i velikim brojem detalja, a posebno se ističe ružičasta spavaća soba, a u čitavoj kući nalaze se četiri spavaće sobe.







Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: