Dnevni horoskop za 28.1.2012. godine

by | januar 28, 2012

Ovan

Trudite se da sklopite dobar posao sa nekim ko je prisutan u javnosti i verovatno će vam poći za rukom da ubedite jednu Vodoliju da bi trebalo da vam po mnogim pitanjima izađe u susret. Dobićete vest od dobrog prijatelja u vezi sa mogućnošću da započnete nov zajednički posao.

Članak se nastavlja posle reklama

Bik

Mesec u Ovnu u dobrom aspektu sa Merkurom donosi mogućnost ulaska u tajnu vezu sa nekim koga poznajete preko posla. Radi se o osobi koja je verovatno mlađa od vas ali ništa manje ambiciozna i spremna da sa vama uđe i u zajednički biznis. Mogućnost uvećanja prihoda.

Blizanci

Članak se nastavlja posle reklama

Ako ste rođeni krajem znaka, verovatno ste ljuti na nekog ko nije postupio onako kako ste vi želeli ili kako ste se dogovorili. Možete ispraviti grešku kada su u pitanju jedan Ovan ili jedan Rak. Dobićete mogućnost susreta sa osobom koja je poznata u javnosti a koja će vam pomoći u vezi sa nečim bitnim.

Rak

Članak se nastavlja posle reklama

Kada je ljubav u pitanju, polako gubite nerve sa partnerom koji vam u poslednje vreme ne poklanja dovoljno pažnje i verovatno je posvećen karijeri. Nemojte ulaziti u raspravu sa jednom Vagom ili Ovnom, naročito ako se radi o nekom s kim niste u preterano dobrim odnosima a meša se u vašu vezu.

Lav

Članak se nastavlja posle reklama

Odgovara vam ulazak Merkura u Vodoliju jer vam donosi mogućnost dobre saradnje sa nekim ko vam je veoma bitan za dalju karijeru. Nekome je stalo da vas vrati u svoj „tim“ i verovatno će vas pozvati da bi vam dao konkretan predlog koji ćete najverovatnije rado prihvatiti.

Devica

Članak se nastavlja posle reklama

Merkur, vladalac vašeg znaka iz ambicioznog Jarca ulazi u Vodoliju sklonu rizicima, što može delovati iritirajuće na avgustovske Device jer im ni tranzit Meseca ne odgovara. Ako želite da sačuvate naklonost saradnika trebalo bi da pokažete više inventivnosti.

Vaga

Trudite se da nagovorite nekog ko vam je veoma bitan da vam pruži šansu da pokažete svoje talente. Ako tražite posao, moguće da ćete biti u prilici da nađete nešto što vam odgovara posredstvom jedne autoritativne i veoma uporne osobe. Pomoć stiže od jednog Bika.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Ostajete pri svom stavu iako vam mnogi ukazuju da u nečem veoma bitnom grešite. Sačekajte da prođe nekoliko dana da biste se uverili ko je u pravu. Ako želite da se dogovorite o važnom poslu sa jednim Rakom ili Bikom, moraćete da pokažete hladnokrvnost i upornost.

Strelac

Članak se nastavlja posle reklama

Dobijate vest koja će vas oduševiti od jedne izuzetno poslovne i sposobne osobe koja će želeti da vam pruži šansu u vezi sa poslom sa strancima. Nemojte biti previše opušteni kada su pitanju ukazane poslovne šanse koje bi svakako trebalo da iskoristite. Pojačan oprez u vožnji.

Jarac

Ostajete i dalje pri svom stavu iako vam je jedan Rak dao na znanje da ne želi da toleriše nešto što je između vas dvoje bio problem u odnosima. Posvetite se svojim privatnim poslovima i nemojte se previše oslanjati na mišljenje okoline koja vas ne podržava uvek onako kako biste želeli.

Članak se nastavlja posle reklama

Vodolija

Povoljan dan, naročito ako ste u vezi sa nekim ko vas može podržati, posebno u vezi sa poslom sa strancima. Ako nameravate da sklopite posao sa osobama koje žive na nemačkom jezičkom području, moraćete da budete mnogo energičniji i spremniji na akciju.

Ribe

Pokušavate da rešite problem energičnom akcijom ali vam to ne mora doneti obavezno i očekivani rezultat, naročito ako radite sa osobama koje su poznate kao svojeglave i spremne da vam kontriraju za najmanju sitnicu. Možete naći dobrog saradnika u Škorpiji ili Biku.

Tagovi: