Viktorija Bekam kreira haljine za holivudske glumice

by | februar 9, 2012

Stvar prestiža za svakog modnog kreatora je da slavne ličnosti naručuju svečane haljine i nose ih na velikim selebriti dešavanjima. Viktorija Bekam je dočekala svojih pet minuta. Nema vremena ni da spava koliko porudžbina ima, a sve su za najpopularnije holivudske zvezde.

Bivša pevačica koja je odnedavno svoj rad preorijentisala na modu i kreiranje, fokusirala se na noć dodele Oskara, za kada ima naručen veliki broj haljina za velike svetske zvezde koje žele isključivo njene kreacije.

Članak se nastavlja posle reklama

Viktorija radi po cele dane i noći. Želi da sve obavi najbolje što može – rekao je izvor blizak gospođi Bekam.

Za sada, njene elegantne haljine poručile su Gvinet Paltrou, Kameron Dijaz, Blejk Lajvli, Eli Mekfirson, a navodno još nekoliko velikih zvezda razmišlja da upravo gospođu Bekam angažuje za svečani izgled u noću dodele Oskara.

Glumica Mišel Vilijams, nosila je Viktorijinu haljinu na svečanom ručku kome su prisustvovali svi nominovani za Oskara a koji je pre nekoliko dana održan u Los Anđelesu. Nekadašnja Poš Spajs izjavila je kako je počastvovana što je Mišel nosila njenu kreaciju.

Članak se nastavlja posle reklama

I bivše članice grupe “Spajs Grls” više puta su podržale svoju prijateljicu noseći njene modele. Viktorija će između ostalih, i za njih kreirati haljine za ovogodišnju dodelu Oskara koja će se održati 26. februara.

Tagovi: