Dnevni horoskop za 13.2.2012. godine

by | februar 13, 2012

Ovan (21. 3. – 20. 4.)

Na poslu trenutno nema problema. Finansijske poteškoće ste privremeno rešili. U porodici nije dobro raspoloženje. Partner vam je naklonjen, ali to ne pokazuje na pravi način. Zdravlje solidno.

Članak se nastavlja posle reklama

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Polje karijere je stabilno. U poziciji ste koja vam daje i dosta slobode u izjašnjavanju, a prisutna je i naklonost nadređenih. Zarada zavisi isključivo od posla. Na emotivnom planu je nestabilno.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Članak se nastavlja posle reklama

Bili ste pod pritiskom zbog emotivnog života, ali danas ćete biti bolje raspoloženi. Na poslovnom planu je odličan period ukoliko se bavite umetnošću. Inspiracija je na vrhuncu.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Članak se nastavlja posle reklama

Nakon manjih nesuglasica sa partnerom, izvesno je strasno pomirenje. Ipak, i dalje ste u nestabilnoj fazi. Veza će biti pred ispitom, a kako ćete se snaći zavisi ishod veze. Zdravlje dobro.

Lav (22. 6. – 23. 8.)

Članak se nastavlja posle reklama

Ambiciozni ste u poslu i hoćete da budete ispred svih, ali morate još malo da se potrudite. Finansijski zavisite od drugih. Komunikacija sa partnerom je mnogo bolja nego proteklih dana. Zdravlje solidno.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Članak se nastavlja posle reklama

Poslovno-finansijska situacija je sve stabilnija. Temeljni ste i precizni u radu ne želeći da išta propustite. Emotivno ste i dalje u dilemi, ali ne brinite. Uskoro će se polje ljubavi aktivirati.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

U porodici očekujte poveći priliv novca od nasledstva ili nekretnine. I posao vam donosi solidnu zaradu tako da je polje finansija stabilno. Predstoji vam susret sa mlađom osobom koja vam se dopada.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

Pod stresom ste zbog porodične situacije koja nikako da se sredi. Imate utisak da tapkate u mestu, a da rešenja nema na vidiku. Budite veći optimista i biće sve u redu. Zdravstveno ste osetljivi.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Članak se nastavlja posle reklama

Ako ste bez posla, vrlo brzo možete očekivati novi početak. Već ima pomaka. Do vas stižu razne informacije pa i mogućnosti. U ovom trenutku od vas zavisi u kom pravcu će ići vaš emotivni život.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

Poslušajte predlog mlađeg kolege koji se tiče posla koji ste još davno započeli. Sigurno nećete pogrešiti. Manji novčani dobitak je moguć vrlo brzo. Slobodno vreme posvetite prijateljima.

Članak se nastavlja posle reklama

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

Na poslu je gužva pa nemate puno vremena za predah. Finansije solidne, ali imate manje nego što ste navikli. Preterali ste tokom razgovora sa voljenom osobom i sada vam je krivo

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

Problemi su vas stisli sa svih strana. Prilično teško to podnosite jer ste navikli da vam sve ide lako i brzo. Finansije nestabilne. Mogući su ne planirani troškovi. Ljubavna veza je pred raskidom.

Tagovi: