Last minute ideje za Dan zaljubljenih

by | februar 13, 2012

Ako ovih dana niste imali vremena da isplanirate kako ćete proslaviti Dan zaljubljenih sa svojim dragim, nije kasno da ukradete neku od naših ideja i za kratko vreme organizujete savršeno romantično veče.

Večera kod kuće koju ćete sami spremiti uvek je odlično rešenje. Bilo da ćete mu spremiti njegovo omiljeno jelo, ili ćete za ovu priliku probati nešto drugačije, nećete pogrešiti. Sve što vam je potrebno je nekoliko sveća, originalan recept i malo mašte. Prednost večere kod kuće je i u tome što vam je krevet uvek blizu.

Članak se nastavlja posle reklama

Ako želite da probudite dete u sebi, otiđite na klizanje. Nema ništa lepše nego kada se držite za ruke, grejete i smejete obostranoj nespretnosti. Čaj ili topla čokolada posle toga, i vaš Dan zaljubljenih biće zaista savršen.

Članak se nastavlja posle reklama

Za one koji žele da urade nešto potpuno drugačije, predlažemo da organizuju veče igranja video igica. Bez obzira kakve igrice volite, sjajno ćete se zabaviti.

Članak se nastavlja posle reklama

Izlazak u klub je takođe sjajna ideja. Pronađite klub u vašem gradu u kojem je zakazana karaoke ili neka druga tematska žurka, obujte cipele za đuskanje i odvedite ga u provod koji će pamtiti.

Nađa Rakocija, novinarka 

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: