Kate Hudson oduševila sicilijanskim limun tartom: Ovo je njen recept

Glumica je dizajnirala i spatulu - svaka prodata donosi 40 obroka za gladnu decu u Americi

by | jul 21, 2023
recept kate hudson

Kate Hudson uživa sa porodicom na letovanju, ne tako daleko od nas, na Siciliji. A dok je tamo uspela je da dizajnira spatulu koja se prodaje u humanitarne svrhe i da se oduševi sicilijanskim limun tartom. Evo kako izgleda recept Kate Hudson.

Kate Hudson na letovanju

Čuvena glumica proteklu nedelju provela je maksimalno uživajući najpre u Engleskoj, a onda i na Siciliji. Njena brojna porodica uživala je u pesku, skalala sa stene, pa čak i spavala u restoranu, dok je mama uživala u hladnom piću.

Hudsonova je na Siciliju stigla sa svo troje dece: Ryderom Robinsonom (19), Binghamom Hawnom (12) i najmlađom, ćerkicom Rani (5). Naravno, sa njima je i Ranin otac i Katein verenik, Danny Fujikawa.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kate Hudson (@katehudson)

Recept Kate Hudson: Spatulom u humanitarnu misiju

I dok odmara na Siciliji, Kate Hudson nije zaboravila na svoju posvećenost humanitarnom radu. Ona je osmislila razigran dizajn spatule u saradnji sa fondacijom koja se bori portiv gladi u Americi. Svaka prodata spatula doneće 40 obroka za gladnu američku decu. A pošto je na Siciliji, ovom spatulom Kate je umesila neverovatan tart.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kate Hudson (@katehudson)

Recept Kate Hudson za sicilijanski limun tart

Kora:
1/4 šolje maslinovog ulja
1 1/2 kašike mlevenih badema
1 1/4 šolje višenamenskog brašna
1 vanil šećer
1 žumance

Krema:
Sok od 3 limuna
Korica od 1 limuna
180 ml slatkog sirupa
2 kašičice kukuruznog škroba
2 žumanca
2 cela jaja
60 grama putera, na kockice
2 kašike maslinovog ulja

Članak se nastavlja posle reklama

1. Sve sastojke za koru pomešati u činiji. Testo će se lako mrviti
2. Utisnite testo u kalup za tortu i pecite na 180 stepeni 15 minuta. Ostavite da se ohladi dok pravite krem.
3. Pomešajte sve sastojke za krem, OSIM maslinovog ulja i putera. Topite na srednjoj vatri. Mešati dok se ne zgusne.
4. Sklonite smesu sa vatre pa umešajte maslinovo ulje i puter dok se sasvim ne istopi.
5. Sipajte mešavinu kreme na koru za tart.
6. Stavite u frižider 2-3 sata. Ukrasite svežim citrusima i nanom.

Pascal le Segretain/Staff/GettyImagesPlus