NOĆ KNJIGE sa popustima i do 70 odsto

by | decembar 17, 2009

Pod sloganom „Bud(n)i uz knjigu“ sutra (petak 18. 12) IP „Laguna“ i knjižarski lanac „Delfi“, pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda, Sekretarijata za kulturu, po prvi put organizuju noć knjige.

knjige


U petak od 18-24h, na četiri lokacije u gradu (Bulevar kralja Aleksandra 146, SKC – Kralja Milana 4, Terazije 38 i Makedonska 12) održaće se festival knjige koji će osim kupovine po izuzetnim uslovima, ponuditi i druge zanimljive sadržaje. Pored izbora od preko 50 hiljada naslova, kupci će imati priliku da uživaju u degustaciji vina, čokolade, kafe i čajeva, da se druže sa omiljenim piscima i kupe izdanja sa popustom i do 70 odsto.

Članak se nastavlja posle reklama

Noć knjige ima za cilj da popularizuje knjigu i čitanje, a u tome će nam pomoći voditelji programa Ivan Zeljković, Marija Kilibarda i Voja Nedeljković. Prvih 50 kupaca koji sakupe račune iz sve četiri knjižare i dođu 30. decembra od 13 do 17 sati, dobiće specijalan poklon paket, koje će im uručiti Deda Mraz. Prius, hibridno vozilo razvoziće kupce od knjižare do knjižare.


Članak se nastavlja posle reklama

Ekskluzivci Lagune: Miomir Petrović, Ivana Mihić, Igor Marojević, Dušan Veličković, Uroš Petrović, Ljubica Arsić, Dušan Miklja, Zvonko Karanović, Ivana Kuzmanović i drugi, biće u knjižari u Bulevaru kralja Aleksandra 146 od 20-22h. Program u ovoj knjižari vodiće Ivan Zeljković.

Tagovi: