5 znakova Zodijaka na koje će posebno uticati mlad Mesec u Škorpiji

by | novembar 13, 2023
Uticaj mladog Meseca na horoskopske znakove

Uticaj mladog Meseca na horoskopske znakove će biti veoma primetan, ali to će se posebno odraziti na 5 znakova Zodijaka. Ko su oni, pročitajte u tekstu.

Mlad Mesec u Škorpiji će uticati na sve horoskopske znake šaljući im energiju ovog znaka, ali budeći i strast i ljubav. Dok svi treba da se potrudimo da uspostavimo ravnotežu između onoga koliko dajemo i koliko dobijamo zauzvrat, ovo će probuditi i strast kod svih znakova. Mlad Mesec će se nalaziti u ovom znaku do 1. decembra.

Kakav će biti uticaj mladog Meseca na horoskopske znakove?

Ovo je jedan od energetski najsnažnijih događaja i zahtevaće od nas introspekciju. Mistična Škorpija kojom vladaju Pluton i Mars, uvek teži promeni i transformaciji. Zbog toga je ovo sezona kada se završavaju stari ciklusi i nastaju prekidi. Međutim, ovih 5 znakova treba da se pripreme za dramatične promene.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Ovo je vaša sezona, stoga je u potpunosti jasno da će mlad Mesec najviše uticati na vaš znak. U ovom trenutku će i Sunce i Mars biti u vašem znaku. Možda ćete osetiti snažan nalet energije, pa usmerite ovaj resurs ka postizanju ciljeva. Ukoliko to ne učinite, bićete preteranu razdrežljivost i agresivnost. Glavna tema ovog tranzita ste vi i to kako se ophodite prema sebi. Ne bojte se svojih želja i emocija i poradite na samopouzdanju.

Uticaj mladog Meseca na horoskopske znakove: Lav

Mlad Mesec u Škorpiji će vas usmeriti ka porodici i domu. Razmislite da li želite da uvedete neke promene u odnosu sa porodicom ili roditeljima. Da li se osećate prijatno u svom domu ili ipak želite da promenite vaš životni prostor? Takođe, ako već neko razmišljate o proširenju porodice, onda je sledećih mesec dana pravo vreme za to. Osim toga, otiđite na zanimljivo predavanje o umetnosti ili se prijavite na zanimljiv kurs.

Ovan

Vreme je da se suočite sa svojim strahovima. U ovih mesec dana će i asteroid Hiron, koji je ključan za lečenje mentalnih trauma, biti u vašem horoskopskom znaku. Ako osećate da ne dobijate dovoljno pohvala za sve što radite, nemojte bežati od ovih osećanja. Radite posao u senci jer će se ovaj ciklus ponavljati dok ne naučite lekcije.

Članak se nastavlja posle reklama

Uticaj mladog Meseca na horoskopske znakove: Riba

Mlad Mesec u Škorpiji će za vas biti povezan sa potragom za novim idealima. Pokušaćete da razumete religijske postulate, ali ćete se baviti i filozofskim učenjima i religioznim pokretima.U svakom slučaju, ništa materijalno vam neće biti u fokusu. Ipak, budite oprezni da vaš duhovni rast ne postane samo izbegavanje stvarnosti.

Bik

Bikovi će sledećih mesec dana iskoristiti da razmisle o porodici. Možda će se dogoditi nešto što će radikalno promeniti vaš stav prema deci i braku. Osim toga, Venera će prolaziti kroz vašu kuću zdravlja, pa je neophodno da obratite pažnju na njega. Ako ste u proteklom periodu bili pod velikim pritiskom, bićete primorani da pronađete balan između posla i odmora. Posvetite vreme sebi i svojim potrebama.

Članak se nastavlja posle reklama
Viktoriia Hnatiuk/gettyimagesplus