Pobeđuje li Guči ili Dior? Ovo su najlepše haljine sa Zlatnog globusa 2024!

by | januar 8, 2024
najlepše haljine sa Zlatnog globusa 2024

Svečanost je održana, statue su podeljene, a ono o čemu će se još dugo pričati definitivno su najlepše haljine sa Zlatnog globusa 2024. 

O njima će se definitivno još dugo pričati! Ovogodišnji crveni tepih Zlatnog globusa bio je, više nego ikad, povratak u vreme elegancije, klasičnih modela i zlatnog doba Holivuda. Guči je oduševio svetlucavim zavodljivim kreacijama, dok je Dior ostao veran čipki i podsuknjama i neverovatno moćnoj boji. Kada su romantične kreacije u pitanju, umesto Valentina, oduševio je Balmain – trend mašni očigledno ćemo još dugo gledati. Da ne odugovlačimo mnogo – ovo su najlepše haljine sa Zlatnog globusa 2024:

Najlepše haljine sa Zlatnog globusa 2024:

Taylor Swift – Gucci

Ukoliko se o nekoj haljini sa Zlatnog globusa danas priča, onda je to Gučijeva kreacija koju je na crveni tepih ponela Taylof Swift. Svetlucava zelena haljina pobrala je divljenje i donela Taylor još jednu nagradu – za stil.

Članak se nastavlja posle reklama

Taylor Swift, Gucci

Rosamund Pike – Dior

Ako postoji autfit koji je podjednako oduševio kritičare i publiku, onda je to ovaj klasičan izbor Rosamund Pike! Kao u vremenu Doručka kod Tifanija – mala crna haljina i šešir stvorili su autentičnu, moćnu modnu kombinaciju koje je – čista esencija stila.

Rosamund Pike, najlepše haljine sa Zlatnog globusa 2024

Članak se nastavlja posle reklama

Michelle Yeoh – Bottega Veneta

Balska haljina bez bretela, strukturisana… Savršen izbor! Glumica je ovo remek – delo uparila sa metalik štiklama i klač tašnicom istog brenda.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Michelle Yeoh 楊紫瓊 (@michelleyeoh_official)

Članak se nastavlja posle reklama

Elle Faning – Balmain

Čista vitnage romantika. Haljina boje slonovače sa ogromnom mašnom na dekolteu oduševila je modne kritičare, a i publiku. Studio Balmain stvorio je još jednom nešto romantično, eterično i nežno.

Elle Faning, Balmain haljina, Zlatni globus 2024

Članak se nastavlja posle reklama

Julia Garner – Gucci

Zlatno doba Holivuda! Ovo je prva asocijacija na zavodljivu i sjajnu haljinu koja ju je Julia Garner iznela na crvenom tepihu. Smela i zavodljiva, dostojna zvezde.

Julia Garner, Najlepše haljine sa zlatnog globusa 2024

Članak se nastavlja posle reklama

Margot Robbie – Armani

Za ženu koja je obeležila godinu pojavljivanjem u filmu o najpopularnijoj lutki svih vremena, Armani Prive napravio je senzacionalnu haljinu inspirisanu Superstar barbikom iz 1977. godine. Perje, saten, izrezi – ovo je barbiecore u svojoj definiciji!

Margot Robbie u Armani haljini na Zlatnom globusu 2024

 

Članak se nastavlja posle reklama

Ove haljine su nas ostavile bez daha i svaka ima svog favorita. A koja haljina je zalsužila da ponese titulu najepše po vašem mišljenju?

Članak se nastavlja posle reklama

Koja haljina sa Zlatnog globusa 2024. je najlepša?

Loading ... Loading ...
Amy Sussman/GettyImages