BRITNI SPIRS najtraženiji pojam u poslednjih 10 godina

by | decembar 27, 2009

celava Britni SpirsNajtraženija osoba na internetu u proteklih deset godina je „pop princeza“ Britni Spirs (28).

Prema podacima istraživanja koje je uradio portal „ask.com“, korisnici interneta su u prvoj decenijni 21. veka najčešće tragali za Britni Spirs, a na drugom mestu je zaista najtraženiji čovek na pleneti – Osama bin Laden.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Međutim, to što je „pop princeza“ najtraženija i ne iznanađuje mnogo jer je u proteklih nekoliko godina uradila više nego jedan čovek celi život.

 

Britni se prvi put pojavila u medijima 1992. na američkoj nacionalnoj televiziji i od tada ne silazi sa naslovnica svetkih tabloida, najčešće ili skoro uvek samo po skandalima.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Počevši od venčanja „za jednu noć“, preko brijanja glave na ćelavo, premlaćivanja paparaca kišobranom, pokušaja otmice sopstvene dece i na kraju psihijatrijske klinike. Ovo je definitivno bila njena decenija u kojoj je prodala i oko 85 miliona albuma!

Članak se nastavlja posle reklama

 

Britni i Osamu sledi najveća zvezda među fudbalerima – Dejvid Bekam, a na četvrtom mestu je tragično preminula britanska princeza Dajana.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Peti je bivši britanski premijer Toni Bler, a tek na šestom mestu je kraljica popa Madona, koju slede „lovac na talente“ Sajmon Krovel i glumac Bred Pit.

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: