7 top tehnika za nezaboravni seks

by | maj 14, 2024
tehnike za nezaboravan seks

Ako je verovati autorki Betony Vernon, ovo su tehnike za nezaboravan seks koje ne biste smeli da preskočite

Da li ste ikada pomislili da seks nazovete ceremonijom? Verovatno nikada, a upravo tako ga naziva Betony Vernon, samozvana „seks učiteljica“ i autorka knjige koja je svojevremeno malo uzdrmala stvari: The Boudoir Bible. A upravo u ovom pristupu, tvrdi Vernonova, ključ je za neverovatno zadovoljstvo. Seks ne treba da bude nešto usputno što se odradi na brzinu u liftu. On treba da bude nešto čemu se posvećujute, za šta odvajate vreme, u čega ulažete u trud i kao nagradu dobijate rajsko zadovoljstvo. Evo koje tehnike za nezaboravan seks ona preporučuje:

Ceremonija počinje

Jako je važno da svoje probleme i brige ostavite pred vratima i posvetite se sebi i partneru. Kada uvodite novotarije u svoj seksualni život, savetuje ona, počnite sa malim koracima, tek kasnije, kada izgradite samopouzdanje i svoj ukus, postanete svesni svojih želja i granica, možete se poigravati sa kontrolom, dominacijom, analnim seksom… Do tada, krenite sa tačkom 1. ili 2.

Članak se nastavlja posle reklama

Tehnike za nezaboravan seks

Masaža

Počnite sa masažom glave.Masirajte teme glave i potiljak svog partnera tako da mu krv priteče u glavu. Pomazite ga malo, a zatim mu poljubite prostor između obrva, zatim poljubite mu kapke. Masirajte uši. Možete ga nežno ugristi vrat. Ovo pojačava iščekivanje i gradi zadovoljstvo.

Igre igranja uloga

Osmišljavanje scenarija je čak zanimljivije od samog procesa. Jedan partner određuje pravila, drugi to prihvata. Menjajte svoje uloge i uživajte.

Alati

Vernon preporučuje korišćenje dve ili tri seksi igračke , ne više. Često menjanje položaja i  igračaka ne utiče dobro na intimu jednog odnosa. Upotrebite maštu i izabrane igračke koristite na različite načine.

Članak se nastavlja posle reklama

Golicanje

Najpogodniji alat za golicanje je četka za prašinu od perja sa drvenom drškom. Kao sobarica. Inače, perje se preporučuje za upotrebu tokom predigre. Najosetljivije mesto je tačno ispod zadnjice.

Spanking

Za ovo vam nije potreban poseban alat. Dovoljna je ruka. Samo unapred proverite da li je vaš partner saglasan sa ovim.

Članak se nastavlja posle reklama

Analni seks

Ovo zavisi od vaših želja, ali Vernon uverava da postoje tehnike , taktie i pravila koja obećavaju užitak za oba pola.

Pornografija

Ima mnogo koristi, ali i mnogo štete. Ali, ako volite da gledate, onda može biti uzbudljivo povremeno uključiti i malo ovakvog sadržaja u seksualne igre.

Članak se nastavlja posle reklama