Punđe koje nose zvezde, a savršene su za vrele letnje dane

by | maj 23, 2024
punđe koje nose zvezde a odlične su za leto

Malo koja frizura odgovara vrelim letnjim danima poput konjskog repa i punđe. Mi smo odabrali trendi punđe koje nose zvezde a odlične su za leto

Kada počnu vreli dani sve što želite jeste da vaša lepa, bujna kosa jednostavno nestane! Lepljenje uz lice, oznojan vrat… Duga kosi leti je praktična samo ako je vezana. Ali, da li vam takva kvari stil? Ne ako je vežete u punđu!

Osim što su klasične frizure, što su šik i praktične, punđe su i frizura koju zvezde izuzetno vole. Ako se pitate koje su u trendu 2024. znaujte da su to balerina punđe. Ako ste sanjali da budete balerina kada ste bili mlađi ili ste samo uživali u gledanju „Krcka Oraščića“ svakog praznika, sada je vaše vreme da ostvarite tu fantaziju

Članak se nastavlja posle reklama

Punđe koje nose zvezde a savršene su za leto

Bella Hadid i njena poslovna punđa

Tokom godina, Hadid je čsto bila primer off duty stila, a zalizana punđa postala njena omiljena frizura. Ovog puta je ostavila jedan jedini pramen da uokviri lice, a ostatak smeđe kose skupila je u nisku punđu koja daje šik seksi bibliotekarke. Ono što je izgledu zaista dalo atmosferu kancelarijske sirene su njene sunčane naočare bez okvira koje bi savršeno izgledale  na setu filma Đavo nosi Pradu.

Selena Gomez nosi balerina punđu bez napora

Kada je toplo vreme (ili ako imate loš dan), lagana punđa poput ove koju je izabrala Selena Gomez može biti savršeno rešenje. Čak i ako ste ga an brzinu skupili i zalizali kosu izlazeći kroz vrata, i dalje ćete izgledati uglađeno, što je magija punđe balerina.

Članak se nastavlja posle reklama

Dua Lipa i punđa sa špicevima

Kosu je razdvojila po sredini i povukla je nagore, kao što biste inače uradili da napravite punđu. Umesto da skupi sve pramenove koji vire, izostavila je nekoliko pramenova kako bi stvorila polu- konjski rep koji je pružio šiljastu iluziju.

Članak se nastavlja posle reklama

Uvrnuta punđa Jennifer Lopez

Zamršeno uvijena punđa je delo frizera Hesus Gerera, koji je takođe odgovoran za punđu ukrašenu ružama koju je Kajli Džener nosila na Met Gala. Nekoliko detalja pretvara ovaj osnovni stil u nešto mnogo elegantnije: uglađena, sjajna završna obrada — koja prelepo prikazuje njene medenoplave pramenove — i strateško postavljanje pramenova dok se kovitlaju duž glave glumice.

Članak se nastavlja posle reklama

Jason Merritt, Michael Kovac/gettyImages