Bella Hadid vraća u modu zaboravljeni model bikinija

by | maj 31, 2024
bella hadid, povratak bikinija iz dvehiljaditih

Pored radnih Y2K trendova koje smo nosili poslednjih sezona, Bella Hadid je najavila još jedan comeback iz ove ere: povratak bikinija iz dvehiljaditih

Nakon dvogodišnjeg odsustva, Bella Hadid je postigla da se sve glave okreću za njom tokom 77. izdanja Kanskog filmskog festivala. Oduševljavala je svojim izgledom na crvenom tepihu i van njega.

Povratak bikinija iz dvehiljaditih

Ali Bella je takođe iskoristila svoju posetu Mediteranu da otkrije neke bikini trendove za predstojeće leto. Nakon što je izazvala senzaciju sa ružičasto-belim modelom sa potpisom nadolazećeg brenda With Jean, potvrdila je i jedan veliki comeback: vraća se bikini iz 2000-ih.

Članak se nastavlja posle reklama

Nastupajući u hotelu Cap-Eden-Roc u Antibu, Bela je nosila ultra dekoltirani model Bikini Lovers sa efektom teksasa i kamenčićima u obliku srca italijanskog brenda. Da bi upotpunila svoj izgled, dodala je nešto zlatnog nakita i tanke crne naočare za sunce.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели BIKINI LOVERS (@bikinilovers)

Članak se nastavlja posle reklama

Kakav bikini će se nositi leta 2024?

Ove godine, pre svega, nastavićemo da nosimo ženstvene modele.

Koketa stil

Ružičasto, čipka i cveće – to su kupaći koji predstavljaju koketa stil. Ima ga svuda – od mode do dekora, od naših telefona preko naše kose do naših cipela. A sada, naši kupaći kostimi. Fenomen kokete (tzv. opsesija ultra-ženstvenom estetikom) će se, na ničije iznenađenje, nastaviti sve do leta.

Članak se nastavlja posle reklama

Bikini sa ukrasima

Baš kao metalik detalji na sandalama, tako će svetlucati i naši bikiniji. Zamislite prikačene lančiće oko struka i druge sjajne sitnice kako biste mogli da blistate na suncu, a da ne morate da brinete da ćete nešto izgubiti.

Članak se nastavlja posle reklama

Minimalizam devdesetih

Što manji bikini i što jednostavniji kroj, sasvim suprotno trendu kokete, ali podjednako seksipilno. Minimalistički oblici, čiste linije i čvrste boje (kao što je crna, omiljena) su generalno klasici u modi, ali su posebno laskavi na kupaćim kostimima.

Članak se nastavlja posle reklama