Znaci koji nikako ne mogu da budu verni i odlično prikrivaju prevaru

by | jun 12, 2024
Znaci koji nikako ne mogu da budu verni i odlično prikrivaju prevaru

U doba brzih spojeva, neverstvo u vezama postalo je izuzetno uobičajeno. Ovi horoskopski znaci maestralno prikrivaju prevaru.

U doba brzih spojeva, neverstvo u vezama postalo je izuzetno uobičajeno. Ljudi varaju iz raznih razloga, a obrasci su sada drugačiji od onoga što smo nekada imali na umu.

Zodijački znaci koji vešto prikrivaju prevaru

Iako je svaka osoba može da bude potencijalno neverna, astrolozi kažu da određeni pripadnici horoskopa skloni varanju. I ne samo to, već će se potruditi da dobro sakriju svoje neversto.

Članak se nastavlja posle reklama

Znaci koji vešto prikrivaju neveru: Ovan

Vatreni Ovan, kojeg karakteriše takmičarski duh, energija i činjenica da donosi ishitrene odluke. Njemu nije strana prevara čak i kada je u stabilnoj vezi. Ali, pošto ume da kontroliše emocije,  verovatno će tako dobro sakriti svoju kraqtku avanturu da to  možda nikada neće biti otkriveno.

Blizanci

Blizanci, kao veoma društveni znak, skloniji su prevari partnera. Možda deluju iskreno, nevino i prijatno, ali mogu izdati svoju vezu i dugo skrivati istinu kako joj ne bi ostavili poverenje u njihovu stabilnu odnos. Međutim, oni uvek traže nekoga ko će im podstaći maštu i umeti da sledi njihov inteligentan način razmišljanja, zbog čega lako dolaze do neverstva.

Vaga

Među znacima koji vešto prikrivaju prevaru je i Vaga. Ona često traži izlaz u neverstvu kada stvari izmaknu kontroli u vezi. Varajući svog sadašnjeg partnera oni „leče“ svoje nezadovoljstvo u vezi, a da pritom nikog ne uznemiri. Vaga radije bira  da živi u laži, nego da izaziva radije nego da izaziva svađe i tenzije koje će poremetiti mir i spokoj svačijeg života.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Čak i ako nikada ne postoji ozbiljan razlog za prevaru, tipična verna i odana Škorpija će to učiniti kada oseti da se udaljava od partnera i da ga veza više ne pokriva. Ipak, pokušaće da prikrije tragove, jer ne bi želeo da uvredi partnera, jer zna da da je prevaren ne bi dozvolio da to prođe. Tajnovitost koja ga karakteriše mnogo mu pomaže u efikasnom skrivanju.

Strelac

Razmišljanje da ćete imati dugu i stabilnu vezu sa Strelcem je pomalo utopijsko. Ovaj znak voli trenutak, promene i avanturu. Strelac se ne obavezuje na ljude vrlo brzo i ima tendenciju da prevari mnoge partnere, većinu vremena uspevajući da sakrije neverstvo. On želi da ima sve i misli da će uspeti, pošto ga je teško naći – ali i to se dešava.

Članak se nastavlja posle reklama
triocean / gettyimages.com